Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la noi, mai ales după ce a intrat în familia celor de la Kanal D. „40 de întrebări cu Denise Rifai” a devenit una dintre cele mai urmărite emisiuni de către public, iar asta nu face decât să o flateze pe Denise. În timp ce invitații ei sunt luați la bani mărunți, iar fanii știu totul despre ei, când vine vorba despre ea, Denise Rifai este adepta misterului.

Denise Rifai se prezintă ca fiind o profesionistă în ceea ce face și o jurnalistă de succes. Aceasta și-a urmat visul încă de mică și a știut din prima că va da totul pentru ca numele ei să ajungă o referință. Prezentatoarea livrează mereu conținut de calitate și nu este de mirare că a reușit să adune o comunitate impresionantă de fani.

Denise Rifai vrea să fie mamă de băiat

Profesional, rezultatele vorbesc de la sine. Denise a dus emisiunea de la Kanal D pe cotele succesului și chiar a fost recompensată pentru asta cu premii. Prezentatoarea de la Kanal D a fost mereu percepută ca fiind o persoană misterioasă, mai ales că aceasta nu a vorbit niciodată despre viața ei personală.

Fanii lui Denise Rifai s-au întrebat mereu dacă în viața acesteia este prezent vreun bărbat. Vedeta nu a vrut niciodată să abordeze acest subiect și a vrut să fie recunoscută doar pentru ceea ce face pe plan profesional. Totuși, Denise își dorește foarte mult să facă pasul cel mare și să îmbrace rochia de mireasă. Atât de mult, încât și-a proiectat deja acea zi.

„Visul meu a fost mereu să am o familie. Am acea imagine în minte cu masă îmbelșugată în jurul căreia stau cu bărbatul meu și cu copiii mei. Dar până acum nu s-a concretizat. Las viața să mă surprindă. Cu credință în Dumnezeu, și primesc cu bucurie tot ce ar putea veni.

Dacă mă voi mărita, voi avea trei rochii, cel puțin. Dacă Dumnezeu va dori, voi avea copii! Dacă nu, nu voi avea o problema cu asta. Vom vedea ce îmi va oferi viața. Și da, mi-ar plăcea să fiu mama de băiat.”, a mărturisit Denise Rifai, pentru fanatik.ro.