Reclamă
Reclamă

Actorul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost internat marți seara la Institutul de boli infecțioase Matei Balș din Capitală, după ce a fost transferat de la Cluj-Napoca. Familia a solicitat acest transfer, iar actorul a ajuns la București cu o aeronavă SMURD implicată anterior într-un exercițiu NATO în Ungaria. Starea sa de sănătate este considerată stabilă, fiind internat pe o secție normală, nu la Terapie Intensivă.

Procesul medical a început în urma unui incident la un spectacol la sfârșitul lunii aprilie, când Piersic a avut probleme de sănătate și a fost operat la genunchi la Spitalul Militar din Cluj, urmare a unei infecții. După o perioadă de supraveghere la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, decizia transferului la București a fost luată pentru continuarea tratamentului. O comisie de specialiști se va reuni pentru a stabili protocolul de tratament, existând posibilitatea administrației de antibiotice pentru problemele cardiologice și cele legate de genunchi.

Internarea actorului la Matei Balș marchează un nou capitol în lupta sa cu problemele de sănătate, beneficiind de îngrijiri medicale de specialitate. Prin intervenția rapidă și coordonată a serviciilor de urgență, procedurile și transferul au fost realizate fără întârzieri semnificative, asigurându-se continuitatea îngrijirilor medicale necesare.

Reclamă

În concluzie, Florin Piersic se află sub observație medicală la Institutul de boli infecțioase Matei Balș, urmând să i se stabilească tratamentul specific de către o comisie de specialitate, în urma unei perioade agitate de probleme de sănătate și operație la genunchi.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro