Reclamă
Reclamă

Sebastian Burduja, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Generală, ia măsuri juridice după ce panourile sale electorale au fost vandalizate, anunțând depunerea unei plângeri penale. Declarațiile sale reflectă o hotărâre fermă: „De cine le este frică nu vor scăpa”. Candidatul liberal subliniază că incidentul a fost documentat de camerele de supraveghere locale, semn că autorii vandalizării vor fi identificați și trași la răspundere.

Într-o postare pe Facebook, Burduja exprimă atât indignarea față de acest act de vandalism, cât și convingerea că astfel de incidente reflectă impactul pe care îl are campania sa în rândul adversarilor. „E un semn bun că deranjăm. Deranjăm pentru că alegem să spunem mereu adevărul. Deranjăm pentru că vorbim pe cifre, argumente și soluții”, afirmă Burduja.

Liderul PNL București marchează contrastul între așteptările bucureștenilor față de campania electorală și actele de vandalism observate, exprimându-și surprinderea și dezamăgirea că astfel de incidente încă au loc. Plângerea penală pentru infracțiunea de distrugere a fost direcționată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorul 1 București, cu speranța identificării și sancționării făptuitorilor.

Reclamă

În apelul său la o campanie electorală bazată pe respect, Burduja își reiterează angajamentul pentru un București civilizat și pentru schimbarea pozitivă a orașului, în ciuda provocărilor și opoziției cu care se confruntă. „Indiferent cât vom deranja pe unii și pe alții, mesajul va rămâne același: SCHIMBĂM BUCUREȘTIUL”, concluzionează candidatul.

Reclamă
Share.

Mircea Becheanu, un jurnalist cu o carieră de peste două decenii, este renumit pentru reportajele sale incisive și analizele aprofundate ale evenimentelor politice și sociale. Dedicația sa pentru jurnalismul de calitate și integritatea profesională l-au transformat într-o voce respectată și influentă în media.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro