Sebastian Burduja, candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Generală, ia măsuri juridice după ce panourile sale electorale au fost vandalizate, anunțând depunerea unei plângeri penale. Declarațiile sale reflectă o hotărâre fermă: „De cine le este frică nu vor scăpa”. Candidatul liberal subliniază că incidentul a fost documentat de camerele de supraveghere locale, semn că autorii vandalizării vor fi identificați și trași la răspundere.

Într-o postare pe Facebook, Burduja exprimă atât indignarea față de acest act de vandalism, cât și convingerea că astfel de incidente reflectă impactul pe care îl are campania sa în rândul adversarilor. „E un semn bun că deranjăm. Deranjăm pentru că alegem să spunem mereu adevărul. Deranjăm pentru că vorbim pe cifre, argumente și soluții”, afirmă Burduja.

Liderul PNL București marchează contrastul între așteptările bucureștenilor față de campania electorală și actele de vandalism observate, exprimându-și surprinderea și dezamăgirea că astfel de incidente încă au loc. Plângerea penală pentru infracțiunea de distrugere a fost direcționată către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorul 1 București, cu speranța identificării și sancționării făptuitorilor.