Drumul Național 1 a fost inundat după ce la Sinaia a plouat abundent și a căzut grindină, străzile orașului fiind acoperite de bucăți de gheață. Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea apei de pe cea mai circulată șosea din țară, după nici 30 de minute de ploi torențiale. Traficul pe Drumul Național 1 a fost oprit temporar, cauzând mari disconfort locuitorilor și turiștilor care au avut, pe moment, senzația că s-a întors iarna.

Teodora Chiuș, jurnalist la Digi24, a relatat despre rapiditatea cu care s-au inundat străzile din Sinaia și despre eforturile pompierilor de a gestiona situația. „După nici 30 de minute de ploaie cu grindină, străzile din Sinaia s-au inundat, astfel că a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au venit să scoată apa cu pompa”, a declarat Chiuș.

Martorii oculari au descris intemperiile drept extrem de violente, cu blocări semnificative în trafic și perturbări majore. „A plouat foarte puternic, a dat în grindină. Canalele s-au inundat. E a doua zi când trecem prin asemenea situații”, a spus un localnic. În județul Iași, vremea severă a făcut prăpăd și în suburbiile orașului Pașcani unde „zece gospodării au fost inundate în urma ploii torențiale”, au raportat pompierii interveniți la fața locului.