Email: cc@substantial.ro
Telefon: +40723 457 564
Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@substantial.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video.

 

Publisher
Tunescu George Daniel
Email: george.tunescu@substantial.ro

Consultant
Giurgea Ionut Bogdan email: ionut.bogdan@substantial.ro

Redactori

Iasmina Petcu – email: iasmina.petcu@substantial.ro
Sabina Păvăloiu – email: sabina.pavaloiu@substantial.ro
Ene Valentina Ana Maria – email: valentina.stanislav@substantial.ro
Lavinia Mazilescu – email: lavinia.mazilescu@substantial.ro
Georgiana Oprea – email: georgiana.oprea@substantial.ro

Publicitate
email: sales@substantial.ro

Departament VIDEO
Producator general – Danut Andrei
email: andrei.danut@substantial.ro

Programator
Ionut Gabriel / Telefon: +40 773 863 477

Director General
Tunescu George Daniel
email: george.tunescu@substantial.ro
Substantial.ro este administrat și deținut de Air Claim SRL

Date despre companie
Adresa de corespondenta: str. Miron Costin nr. 65, Constanta, cod postal 900727
COD FISCAL: RO39395976
CIF: J13/1414/2018

 

Substantial.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

 

Suntem o platformă media ce își propune  ofere publicului din România acces rapid la cele mai importante informații și știri ale momentului.

Țintim pentru cititorii noștri o experiență plăcută și de calitate livrată exclusiv prin muncă și dedicarea echipei Substanțial.

Pentru  suntem la curent cu cele mai noi evoluții și trenduri din această lume tot mai complexă și digitalizată ne mândrim cu un sistem profesionist de sortare și verificare a fiecărei informații. Audiența pe care o formăm ne motivează zi de zi  ne împingem granițele pentru a livra cele mai relevante materiale în timp util și spre interesul cititorilor noștri. Orice articol devine astfel o sursă de inspirație și de formare a profesionalismului și eticii producătorilor noștri.

Având misiunea de a servi intereselor actuale ale vizitatorilor, produsele pe care le furnizăm oferă mai mult decât informațieÎmpreună cu colaboratorii și redactorii Substanțial inspirăm și formăm o comunitate vastă de oameni ale căror opinii și preocupări se regăsesc zi de zi în conținutul nostru.

Scopul pe care ni l-am asumat încă de la înființarea acestui proiect este acela de a ne conecta publicul la cele mai importante evoluții din țară și din lume într-un mod cât mai rapid, eficient și captivant.

Stăm înaintea dumneavoastră pentru a da voce întâmplărilor și tendințelor cotidiene. Dezvăluirile noastre  sunt puse mereu la dispoziție pentru a va putea ajută în formarea celor mai bune decizii și opinii.

Prin eforturile noastre  asigurăm mijloacele cu care veți ține pasul cu schimbările rapide ce ne înconjoară. În fața fiecărui articol punem interesul cititorilor mai presus decât orice altă calitate. Iar în fața interesului punem întotdeauna adevărul. Este privilegiul nostru  putem construi și relata alături de membrii acestei comunități nesfârșită poveste de succes a lumii în care trăim și pentru asta  mulțumim.