Într-o experiență unică de călătorie, Albert Dros, un fotograf olandez în vârstă de 38 de ani, s-a trezit față în față cu o scenă surprinzătoare în timpul vacanței sale în China. Parcul Holland Flower din Dafeng a reușit să recreeze cu fidelitate peisajele caracteristice Țărilor de Jos, inclusiv câmpurile de lalele și morile de vânt, două simboluri iconice ale patrimoniului olandez.

În căutarea unei experiențe autentice, Dros a descoperit Parcul Holland Flower și a fost captivat de asemănările remarcabile care i-au adus aminte de Amersfoort, orașul său natal. „Acest parc arată exact ca Țările de Jos. Au o mulțime de lalele frumoase, dar și alte flori. Parcul arată spectaculos în timpul primăverii”, a declarat Dros, împărtășind entuziasmul său pentru peisajul care i-a evocat amintiri din copilărie.

Parcul Holland Flower din Dafeng își propune să ofere vizitatorilor o fărâmă din frumusețea și tradiția olandeză, printr-o colecție impresionantă de lalele și reconstituiri ale morilor de vânt, într-o armonie perfectă cu peisajul natural din China. Prezența acestui parc atât de departe de Olanda demonstrează cât de universală este aprecierea pentru frumos și pentru natură, indiferent de granițele geografice.