POLITICĂ PRIVIND FIȘIERELE DE TIP COOKIE A SC Editura Substantial SRL

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă!

SC Editura Substantial SRL, persoană juridică română, cu sediul în Constanta, Miron Costin nr. 65 înscrisă în Registrul Comerțului sub numărul J13/2309/2022, CUI 46398355, în calitate de operator de date vă transmitem această Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Noi și partenerii noștri stocăm sau accesăm informațiile de pe dispozitive, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, în scopurile descrise politica noastră de confidențialitate. Puteți da click pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri în astfel de scopuri.

În mod alternativ, puteți da click pentru a refuza să vă dați consimțământul sau pentru a accesa informații mai detaliate și a vă schimba preferințele înainte de a vă exprima consimțământul. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web. Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare.