Reclamă
Reclamă

Într-o mișcare îndrăzneață care îmbină iubirea pentru natură cu libertatea personală, autoritățile din Sardinia au decis să permită oficierea căsătoriilor pe plaja Is Benas, destinată nudiștilor, situată pe coasta de vest a insulei. Decizia vine în urma unei cereri inedite din partea unui cuplu de germani, care și-a dorit să se căsătorească exact așa cum au venit pe lume.

„Cred că trăim într-un moment dificil pentru libertatea oamenilor”, a declarat Luigi Tedeschi, primarul orașului San Vero Milis, subliniind importanța acestei inițiative ca un simbol al libertății și armoniei cu natura. Primarul, care a fost și inițiatorul desemnării unei zone de pe plaja Is Benas pentru nudiști, consideră nuditatea ca fiind o filozofie de viață departe de conotațiile sexuale, ci mai degrabă o expresie a libertății individuale și a conexiunii cu mediul natural.

Deși ideea de a se căsători în pielea goală poate stârni amuzament, Tedeschi și comunitatea sa tratează subiectul cu seriozitate și deschidere. Absența plângerilor sau a opoziției din partea localnicilor față de această inițiativă subliniază acceptarea și sprijinul comunității pentru diversitate și libertatea personală.

Reclamă

Pe lângă crearea unui spațiu inovator pentru ceremoniile de căsătorie, primarul vizează dezvoltarea unei rețele de plaje naturiste în toată Sardinia, promovând un turism sustenabil și o mai mare armonie cu natura. Această direcție încurajează un turism responsabil, unde vizitatorii sunt mai conștienți de mediul înconjurător, spre deosebire de zonele turistice obișnuite.

Sardinia, cu peisajele sale spectaculoase și linia de coastă impresionantă, devine astfel un punct de atracție nu doar pentru frumusețile naturale, ci și pentru abordarea inovatoare și deschisă față de libertatea individuală și conexiunea cu natura.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro