Mirela Vaida nu are parte de noroc in plan profesional.

Veniturile vedetei au scazut drastic, banii care ii intra in cont fiind mult mai putini ca in alti ani. Desi in fata publicului, vedeta pare sa duca o viata de vis, lucrurile nu stau chiar asa. Daca aruncam o privire pe incasarile de anul trecut ale Mirelei, putem vedea o scadere uriasa. Asta fara sa luam in calcul banii pe care vedeta i-a pierdut din cauza pandemiei.

Pe langa postul de la Antena 1, Mirela Vaida are si o firma deschisa pe numele ei. Acolo ii intra incasarile din meseria ei de artista. Aceasta este implicata in numeroase alte proiecte, cum ar fi colaborarea cu Teatrul de Revistă Constantin Tănase, precum şi organizarea de evenimente private în care Mirela apare într-un spectacol intitulat „Vaida show”, ea fiind însoţită de o trupă de acompaniment şi de una de dansatoare.

Pentru a isi desfasura evenimentele in mod legal, Mirela Vaida si-a infiintat o firma. Aceasta se numeste Eventure Company SRL. Din pacate insa, pentru vedeta, rezultatele din ultimi ani nu au fost unele prea bune. Astfel, firma lui Vaida a înregistrat pierderi în 2013 şi 2014, de 90.371 lei, respectiv de 115.967 de lei. Apoi, firma a revenit pe profit: 40.186 de lei (în 2015), 8.298 de lei (în 2016) şi 11.096 de lei (în 2017). În 2018, Eventure Company SRL a înregistrat un profit de 84.633 de lei. Ultimele rezultate de la Ministerul de Finanțe, insa, valabile pentru 2019, arată că Eventure Company SRL a înregistrat un profit net de doar 10.446 de lei, de aproape 8 ori mai mic decât cel din 2017.

Mirela Vaida, scandal urias!

Nu doar veniturile i-au scazut prezentatoarei, ci si popularitatea. Prezenta zilnica a Vulpitei si a lui Viorel in emisiunile Acces Direct, i-au adus un mare prejudiciu vedetei. Mirela Vaida este atacata pe mediul online din cauza celor doua personaje si acuzata ca promoveaza incultura. Mai mult, femeia este amenintata si cu faptul ca va ramane fara postul de moderatoare la Acces Direct. Telespectatorii o cei inapoi pe Simona Gherghe, convinsi ca aceasta nu ar fi acceptat sa prezinte astfel de subiecte.