Simona Gherghe, înapoi la Acces Direct? Mirela Vaida are zilele numarate din cauza scandalului cu Vulpita si Viorel. Fanii emisiunii cer demisia acesteia si sunt convinsi ca fosta moderatoare nu ar fi acceptat asa ceva. Scandalul cu Emily a adus-o pe Vaida la limita rabdarii. Internautii ii lasa tot felul de mesaje negative, iar blondina nu stie cum sa mai raspunda valului de ura.

Reclamă

Acum primeste alta lovitura din partea telespectatorilor Acces Direct. Acestia vor ca Mirela Vaida sa fie pusa pe liber, iar Simona Gherghe sa se reintoarca la carma emisiunii. Concedierea ar afecta-o enorm pe Vaida in aceasta perioada. Practic, emisiunea de la Antena 1 este singura care ii aduce venituri prezentatoarei. Actrita de meserie, femeia nu mai poate sa joace pe scena din cauza inchiderii teatrelor din pricina pandemiei.

Majoritatea telespectatorilor o critica pe Mirela Vaida pentru ca permite sa modereze o emisiune in care sunt prezenti Vulpita si Viorel. Acestia sunt perceputi drept repere negative pentru tanara generatie, iar Vaida este perceputa drept cea care incurajeaza circul din emisiune. Internautii se leaga si de scandalul cu Emily si sustin ca Simona Gherghe nu ar fi permis niciodata ca o femeie sa fie abuzata, iar ea sa taca.

Reclamă

Simona Gherghe se intoarce la Acces Direct?

Chiar daca fanii o cer inapoi, Simona Gherghe nu pare dispus sa se intoarca in locul din care a plecat. Aceasta a luat o pauza de la televiziune pentru a se ocupa de cei doi copii ai ei si de sotul ei. Blondina le-a multumit fanilor pentru toata sustinerea lor, in momentul in care a anuntat ca renunta la emisiune. Sa fi revenit la sentimente mai bune și sa fie dornica sa ii ia locul Mirelei Vaida? Rămâne de văzut!

„De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine.

Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe” a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.