Mirela Vaida nu mai poate face față criticilor. De când Vulpita și Viorel sunt invitati zilnic in platoul Acces Direct, imaginea vedetei a avut mult de suferit. Internautii ii reproseaza acesteia tot ce se intampla in emisiune. Acestia nu inteleg ca Mirela este doar moderatoare si ca nu ea face subiectele. Rautati si mai multe au venit atunci cand Emily si-a dat demisia de la Acces Direct.

Reclamă

Atunci Mirela Vaida a primit mii de comentarii negative la imaginile pe care le avea postate pe instagram. Fara sa tina cont ca acele imagini sunt din viata ei privata, internautii au bombardat-o cu critici. Pentru ca nu mai face fata valului de ura, Mirela Vaida a hotarat sa inchida optiunea de comemtarii. Si inchisa a stat pana de curand, cand prezentatoarea a avut impresia ca furia oamenilor s-a domolit.

Mirela Vaida pusă la zid!

Din păcate pentru ea, lucrurile nu au stat asa. Cum au vazut ca pot comenta din nou, telespectatorii s-au napustit peste imaginile postate de Mirela Vaida. Victima a picat o fotografie din emisiunea de pe 2 iulie. Prezentatoarea s-a fotografiat in platoul Acces Direct, imbracata intr-o tinuta de vara. Chiar daca nici Viorel si nici Vulpita nu apareau niciunde in imaginea respectiva, Mirela a primit o multime de comentarii legate de cei doi soti din Blăgesti.

Reclamă

Internautii sunt furiosi pe subiectele din emisiune. Acestia i-au reprosat prezentatoarei, in comentarii, ca ii trimite pe Viorel si Vulpita la lectii de canto si la lectii de condus, cand, de fapt, cei doi ar trebui trimiti inapoi la Blăgesti. Multi români nu mai suporta aparitia celor doi pe micile ecrane, iar cea care pica prada nemultumirilor este Mirela Vaida, imaginea emisiunii Acces Direct.

”Nu vă e rușine? Acum sunt la școala de șoferi, fac vocalize, la toamnă ce faceți? Îi faceți studenți la Universitate? Nu mai aveti limite?”,

”Schimbă subiectele idioate de la emisiune”,au fost două dintre mesajele acide ale internauților.