Mihai Trăistariu a ajuns fata in fata cu Vulpita si Viorel. Dupa ce acesta s-a declarat in trecut indragostit de Veronica, acum a avut ocazia sa o vada live. Si nu doar pe ea, ci si pe sotul tinerei din Blagesti. Daca la acea vreme artistul spunea ca asteapta divortul celor doi, pentru ca Vulpita sa fie libera, acum Traistariu a incercat sa ii ajute pe ambii soti.

Sotii din Blagesti au trait surpriza vietii lor joi. Acestia au avut ocazia sa il intalneasca pe Mihai Trăistariu si sa primeasca lectii de canto din partea lui. Vulpita si Viorel s-au pus repede pe treaba pentru a il impresiona pe artist. Imediat după ce orele au luat sfarsit, artistul a facut cateva declaratii controversate. Acesta a vorbit despre cum s-au descurcat elevii lui, dar si despre situatia actuala din peisajul muzical românesc.

Mihai Trăistariu și-a pus colegii de breaslă în cap, afirmând ca 90% dintre cei care canta in România sunt praf din punct de vedere vocal. Artistul le-a luat apararea celor doi noi elevi de-ai lui, spunand ca s-au descurcat onorabil. Viorel i-a propus sotiei lui sa colaboreze la o melodie cu cantaretul, iar raspunsul acestuia a venit imediat. Ce conditie i-a pus Trăistariu Veronicăi?

Mihai Trăistariu, colaborare cu Veronica Stegaru

“Oamenii greșesc. Voi greșiți că-i contestați, ei nu sunt cântăreți profesioniști. Să mă ierte Dumnezeu, dar 90% din showbizul românesc este praf vocal și au niște succes… De ce nu ar fi și ei în trend?! Eu am venit azi să-i ajut un pic, să fac puțină tehnică, să vedem ce au și ce le lipsește. Și o să le dau și de lucrat acasă. Veronica stă bine la ritm și câștigă la floricele. Ea este soprană de coloratură. Trebuie să îi facă cineva o piesă de operă. Viorel e bun la volum și are ureche. El poate să fie cântăreț, să nu mai zică nimeni nimic, a luat puncte de la mine și astăzi el este câștigătorul lecției”, a declarat Mihai Trăistariu.

“Știi ce îți propun eu: să faci o melodie cu Mihai”, i-a spus Viorel Stegaru soției lui. Dar răspunsul artistului a fost „Nu”, nu înainte de a acumula câteva informații de la orele de canto.