Într-un caz șocant de abuz, o femeie în vârstă de 31 de ani din județul Constanța a fost arestată preventiv pentru violarea repetată a fiicei sale minore, de 13 ani. Anunțul a fost făcut de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, care a dezvăluit că acuzațiile au fost susținute de dovezi colectate într-o anchetă coordonată sub îndrumarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Conform rapoartelor IPJ, acțiunile au fost demarate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa – Postul de Poliție Ion Corvin, care au reținut femeia pentru 24 de ore, înainte de a fi adusă în fața instanței. Cercetările au indicat că, între anii 2020 și 2024, inculpata a întreținut relații sexuale forțate cu propria fiică, un comportament abuziv repetat în timp.

Mai mult, investigațiile au relevat că o parte dintre aceste acte abuzive au fost comise împreună cu concubinul femeii, care, la rândul său, a fost arestat preventiv pentru viol în data de 11 aprilie a.c. Decizia de arestare preventivă a femeii pentru o perioadă de 30 de zile vine în urma prezentării acesteia în fața unei instanțe de judecată, fiind un pas înspre aducerea justiției în acest caz profund tulburător.