Un preot din județul Brașov a avut un destin tragic. A murit călcat de mașină, în timp ce mergea pe trotuar. Șoferul care a pierdut controlul mașinii s-a înecat cu o simplă bomboană înainte de impact. 

Destin crunt: preot ucis de un preot care s-a înecat cu o bomboană la volan

Tragedia s-a produs pe o stradă din localitatea Zărnești, județul Brașov. La orele amiezii, șoferul unui camion a pierdut controlul vehiculului și a ieșit de pe partea carosabilă.

A ajuns cu vehiculul de mare tonaj pe trotuar, unde a izbit în plin 3 persoane. 2 dintre ele erau muncitori care efectuau lucrări la o casă din apropiere. Cea de-a treia era un preot catolic în vârstă de 72 de ani, care mergea regulamentar și a avut ghinionul teribil să se afle acolo în acel moment.

Din informațiile disponibile până în acest moment, de vină pentru întreg accidentul a fost o bomboană. Șoferul s-a înecat după ce a mâncat-o și nu a mai putut să controleze camionul.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje din cardul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. Cele 3 victime au fost transportate la spital după ce au fost examinate de medicii de pe ambulanță.

Toți cei trei civili au suferit răni grave în urma impactului. Pentru unul dintre ei, preotul, accidentul a fost fatal. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el decât să constate decesul.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani, conducător al unei autoutilitare, în timp ce conducea vehiculul pe strada M.I. Mețianu, din orașul Zărnești, pe fondul unor alte preocupări ar fi pătruns și rulat parțial pe trotuar, zonă unde a acroșat două persoane care efectuau lucrări de reparații la un imobil și o alta care circula pe trotuar., a transmis IPJ Brașov.

După tragedie, autoritățile fac cercetări. A fost deschis un dosar de cercetare penală și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.