Adevărata relație dintre Mirela Vaida și Vulpița a iesit la iveala.

Ce fac cele doua atunci cand nu sunt filmate? Putini se asteptau ca acesta sa fie adevarul. Cele doua au fost filmate de un invitat al emisiunii, iar imaginile au scapat pe internet. Mirela Vaida nu va fi prea fericita ca a fost data de gol. Cât despre Vulpita, tinerei nu pare sa ii pese ce crede lumea despre ea.

Mirela Vaida prezinta de mai bine de 5 luni telenovela Vulpita. Mereu zambitoare in fata camerelor de filmat, nimeni nu stie care este adevărata relație a femeii cu sotii din Blăgești, atunci cand nu este in direct. Desi la inceput nu parea foarte fericita sa isi tina emisiunile cu Veronica si Viorel, audientele au convins-o pe Vaida sa mearga mai departe. Totul pe principiul: „daca poporul cere, ii dam ce vrea”. Asa ca Mirela a trecut peste sentimentele ei si si-a vazut de treaba ca o profesionista.

Parea chiar ca a ajuns sa empatizeze cu cei doi si ca s-a format o legatura apropriata. Adevărata relație dintre cei trei este cu totul alta, in schimb. Un invitat de la Acces Direct a filmat un vlog in culise si le-a surprins pe Mirela Vaida si Vulpita pe pauza de publicitate. Internautii au fost socati de cele vazute. In timp ce Vulpita era numai un zambet, Vaida o ignora si statea cu ochii in telefon. Pana cand camerele de filmat nu s-au pornit, Mirela nu i-a adresat niciun cuvant tinerei din Blagesti. La intrarea in direct si-a reluat atitudinea prietenoasa.

Părerea Mirelei Vaida despre Viorel și Vulpița

”Cum ar zice un vecin: «Păi, ce-am facut, mă, nene, mă… Iar ne-am uitat?» Iar am fost lideri de audienţă? E de-a «râsu’-plânsu’». E clar că ne aşteaptă încă o săptămână cu «Vulpiţa»! Este incredibil cât de mediatizată şi de hulită, dar şi de urmarită este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă Vulpiţa, şi Viorel!”, a comentat Mirela Vaida, inainte sa se afle adevărata relație a ei cu sotii din Blăgești.