Medicul de la Spitalul Polizu din București a decedat. Bărbatul s-a împușcat în cap cu o armă neletală.

A murit medicul din București care s-a împușcat în cap

Este doliu la Spitalul Polizu din București. Medicul care a decis să-și pună capăt vieții joi, 11 mai, a pierdut lupta cu viața. Imediat cum a fost găsit, a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Floreasca. Aici, colegii săi au încercat să-l salveze. Eforturile lor au fost însă în zadar. Rana pe care și-a provocat-o i-a adus sfârșitul.

Medicul lucra la Maternitatea de la Spitalul Polizu din București. Cei care l-au cunoscut îl descriu drept un om muncitor, dar care în ultimul an se schimbare drastic.

A decis să-și pună capăt zilelor în apartamentul său, cu o armă tip airsoft. Cea care l-a găsit inconștient a fost chiar fiica sa, care trecuse în vizită. Aceasta a intrat în locuință și a rămas înmărmurită în momentul în care și-a văzut tatăl întins pe jos, într-o baltă de sânge.

A pus imediat mâna pe telefon și a sunat la 112. La fața locului au ajuns medicii de pe ambulanță, dar și un echipaj SMURD. Aceștia i-au acordat îngrijirile medicale, apoi au decis să-l ducă la spital. Era încă în viață și sperau că mai poate fi salvat.

Motivul pentru care medicul a decis să sfârșească în acest mod tragic

În ciuda faptului că era un om extraordinar, care muncea cu multă dragoste, medicul era chinuit de gânduri negre. Apropiații săi au povestit că acesta se confrunta cu depresia de mai bine de un an.

În cele din urmă, boala teribilă a câștigat. Medicul și-a pus arma la tâmplă și a tras pe trăgaci. Polițiștii au stabilit că este vorba de un pistol cu bile, deținut legal de către acesta.

După această tragedie, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporala din culpa și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Pentru stabilirea cauzelor și circumstanțelor în care s-a produs moartea medicului, cercetările sunt efectuate de de către Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase.