Un accident rutier devastator, soldat cu decesul a doi tineri, a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza satului Budeni, parte a orașului Dolhasca, conform declarațiilor reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava. Incidentul a implicat un motoscuter care s-a lovit violent de un podeț.

La locul tragediei, intervenția a fost promptă, implicând pompierii militari de la Punctul de Lucru Dolhasca cu o autospecială de stingere echipată pentru descarcerare, și o ambulanță SMURD B2, completate de suportul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. „La locul evenimentului au fost identificate două victime, în stare de inconștiență. Din nefericire, după finalizarea protocolului de resuscitare, ambele persoane au fost declarate decedate”, au comunicat oficialii ISU.

Comunitatea din Budeni este îndoliată de pierderea acestor tineri, iar evenimentul pune din nou în discuție problemele de siguranță rutieră și necesitatea unor măsuri preventive mai stricte. Tragicul accident subliniază importanța conștientizării riscurilor la volan și respectarea regulilor de circulație, pentru a evita astfel de incidente nefericite.