Liviu Teodorescu și Iulia trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața de cuplu.

Cei doi au aflat în urmă cu patru luni că vor deveni părinți pentru prima dată. Emoțiile sunt cu atât mai mari, cu cât niciunul dintre cei doi nu se aștepta să experimenteze statutul de părinți chiar acum.

Liviu Teodorescu și Iulia au una dintre cele mai longevive relații din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului și tot atunci și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. La fel ca în orice cuplu, îndrăgostiții au avut parte și de momente mai dificile, însă, important este că le-au depășit cu brio. Iar pentru că lucrurile merg mai bine ca niciodată între cei doi, relația lor a fost dusă la nivelul următor.

Liviu și Iulia s-au căsătorit anul trecut, iar evenimentul a fost mai mult o petrecere între apropiați. Cei mai buni prieteni le-au fost aproape în una dintre cele mai importante zile. Și, cel mai probabil, așa că va fi și acum, când au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu)

Liviu Teodorescu, pentru prima dată în ipostaza de tătic

Iulia i-a dat vestea lui Liviu într-un mod pe care nu-l va uita niciodată. Soția artistului a pregătit totul, astfel încât Liviu să fie uimit de anunțul ei. Cu o pereche de papuceii într-o cutie de lemn, Iulia l-a chemat pe soțul ei la o cină romantică pentru a-i da vestea cea mare. Inițial, artistul nu și-a dat seama despre ce este vorba, până când nu a citit mai bine mesajul.

Emoționat până la lacrimi, Liviu Teodorescu a luat-o în brațe pe soția lui și abia și-a putut stăpâni emoțiile. Artistul a fost cel care a dat vestea fanilor, după 4 luni de când a aflat și el de la Iulia. Și, pentru că a avut mereu a avut sprijinul admiratorilor, Liviu a postat și un mesaj pentru ei.

„Azi, sunt cel mai fericit om din lume. Acest „Azi” a fost acum 4 luni, când am aflat că vom fi 3. 2 oameni care se iubesc, mai aduc pe lume 1 suflet. Este copleșitor sentimentul, nu poate fi descris. Filmulețul este făcut de Iulia, care a vrut să mă anunțe într-un fel pe care să nu-l uit toată viața.”