„Dar nu îl lasă faneleeee...” dar le-a lăsat el pe ele! Cum arată viața lui Liviu Teodorescu, după căsătoria cu Iulia.

Liviu Teodorescu este un romantic incurabil. Încă de pre vremea în care a apărut în serialul „Pariu cu viața”, artistul a frânt inimile a sute de domnișoare. Liviu nu s-a gândit niciodată la acest aspect, iar asta pentru că se iubește cu partenera lui încă din liceu.

Liviu Teodorescu este recunoscut pentru sensibilitatea pe care o transmite prin piesele sale. Artistul și-a găsit o zonă care îl reprezintă 100% și care i-a garantat priza la public. Lui Liviu nu îi merge bine doar profesional, ci și personal. Acesta este într-o relație cu Iulia încă de pe vremea când erau elevi, iar flacăra iubirii pare la fel de intensă.

Anul trecut, Iulia și Liviu și-au unit destinele. Evenimentul a fost unul emoționant, iar alături le-au fost cei mai buni prieteni și familia. Nici artistul și nici iubita lui nu și-au dorit o petrecere grandioasă ci, mai degrabă un eveniment la care toată lumea să se simtă bine.

După ce au devenit o familie cu acte-n regulă, cuplul nu a avut parte doar de o lună de miere, ci de mai multe escapade. Cei doi și-au făcut un obicei din a călători ori de câte ori le permite timpul. Liviu are un program destul de încărcat, mai ales de când activitatea lui nu se mai rezumă doar la a fi artist.

Cât de mult s-a schimbat viața lui Liviu Teodorescu după căsătorie. Iulia este iubita lui din liceu
Facebook

Liviu Teodorescu și-a găsit perechea pentru tot restul vieții

Liviu cochetează de mult timp și cu partea de producție. Aceasta și-a construit de la zero propriul studio, chiar la el acasă. Până acum, numele celebre i-au trecut pragul, iar el se află în spatele multor hituri de la noi.

Iulia este alături de el și îl susține în tot ceea ce face. Liviu Teodorescu se consideră mai mult decât norocos cu o astfel de parteneră. Pentru el, este foarte important ca persoana de lângă să rezoneze cu el și să-i înțeleagă pasiunile.

„Pentru mine, este fix la fel. Nu cred că este ceva diferit. Nu am cerut-o doar pentru că așa se face. Am vrut să trăim momentul ăsta și să ne bucurăm de el. Nu a fost o presiune. A fost o decizie de-a noastră ca să fim romantici până la capăt”, a spus Liviu.

 

@thexclusive.kanald 3 avantaje … #thexclusive #duet #liviuteodorescu #alexandraungureanu #kanaldromania ♬ original sound – theXclusive

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.