Trăim vremuri dificile în care toată lumea duce groaza efectelor inflației.

Numeroase persoane caută în acest moment, posibilități de a face bani mai mulți. Pe lângă veniturile salariale îți poți mări bugetul personal dacă ești pregătit/-ă să faci un minim efort.

Iată trei moduri de a face bani în plus in 2023.

Vinde cărți pentru copii pe Amazon

Acest tip de activitate a fost deja ales de numeroși internauți din întreaga lume. Nu, nu trebuie să ai studii de specialitate să faci așa ceva ci mai degrabă inspirație și îndemânare. Cărțile pentru copii pot fi redactate în aplicații sau programe ușor de identificat online. De altfel, inclusiv coperțile pot fi realizate în astfel de programe. Canva este unul dintre ele.

Odată realizat proiectul, respectiv cartea, aceasta este pusă mai departe în vânzare chiar de către Amazon. Într-un astfel de mod nu ai grija de a avea stocuri de marfă sau costuri în plus.

Investește într-un aparat foto de calitate și realizează sesiuni foto la evenimente

Deși traversăm o criză financiară, evenimente precum nunțile sau botezurile sunt în continuare organizate. În mod cert, ca în fiecare an și în 2023, acestea vor exista într-un număr mare.

Astfel, dacă te perfecționezi într-un timp scurt, ai ocazia sa strângi o adevărată avere din acest domeniu. Astfel de sesiuni foto pot ajunge și la 2000 de euro pentru un contract. Acesta include realizarea fotografiilor la eveniment, dar și prelucrarea lor. De asemenea, în același buget este inclus și albumul care ajunge ulterior la protagoniștii evenimentului. Cu siguranță merită din plin!

Redactează articole de blog, cărți, documente

Mediul online abundă de anunțuri legate de partea de creare de conținut. Dacă stăpânești bine limba engleză ai cu adevărat numeroase șanse de câștig mari.

Poți găsi numeroase propuneri de colaborare per proiect, redactând astfel articole de blog, cărți sau diferite materiale. Acest tip de activitate este remunerată direct online, astfel încât nu ai griji legate de această parte.