Inaugurat acum 102 ani, Stadionul Wembley din Londra, recunoscut drept templul fotbalului englez, a fost construit pentru a găzdui o expoziție a Imperiului Britanic. Meciul de deschidere a fost finala Cupei Angliei din acel an, între Bolton și West Ham, atras un număr impresionant de 126.047 spectatori, stabilind un record absolut pentru această arenă.

Anglia a câștigat prima și singura sa Cupă Mondială în 1966 pe acest stadion, învingând Germania de Vest. Stadionul Wembley original a fost demolat în 2003, marcând sfârșitul unei ere pentru fotbalul englez.

Acum 235 de ani, o revoltă notorie izbucnește pe Bounty, o navă comercială britanică. Sub conducerea locotenentului Fletcher Christian, echipajul a luat controlul navei, lăsându-l pe căpitanul William Bligh și pe cei loiali acestuia să plutească într-o barcă de salvare. Au călătorit 6.500 km până la siguranță, în timp ce răsculații au ales să se stabilească pe insula Pitcairn, unde descendenții lor încă mai locuiesc.

În 1945, Benito Mussolini și amanta sa sunt executați de către luptătorii rezistenței italiene, după ce au fost capturați încercând să fugă. Trupurile lor au fost expuse public în Milano, încheind astfel dictatura sa. Executantul actului a devenit mai târziu senator al Italiei, în timp ce Mussolini a fost îngropat în cripta familiei sale.