Concurenta a luat pe toată lumea prin surprindere.

Imediat după conflictul cu Roxana Buzoiu, Manuela Oprișiu a fost trimisă de urgență în țară, pentru a se calma și pentru ca medicii să își dea acordul unei reintrări în casa Puterea dragostei.

Andreea Mantea a anunțat că până când nu va primi avizul favorabil din partea medicului psihiatru că starea psihică îi permite să fie în show, Manuela nu va mai intra în casa Puterea dragostei și abia apoi se va vorbi dacă va fi sau nu descalificată din emisiune.

Imediat după ce a ajuns în țară, Manuela nu a stat prea mult pe gânduri și a mers să se vadă cu Andrei Poptelecan, cel de care susține că este îndrăgostită și din cauza căruia a avut ieșirea nervoasă de săptămâna trecută. Manuela i-a spus Roxanei că trece printr-o perioadă grea pentru că nu a venit încă Andrei în emisiune și că din acest motiv a fost violentă.

Manuela s-a văzut și cu Muri, concurentul care a fost eliminat în gala de duminică, iar acesta s-a filmat cu Andrei și cu Manuela, semn că cei doi abia au așteptat să se revadă. Concurenta de la Puterea dragostei a anunțat și ce se întâmplă cu ea și ce vrea să facă pe viitor:

„Vreau să vă mulțumesc pentru miile de mesaje pe care mi le-ați trimis, să vă mulțumesc pentru toată susținerea voastră, să vă spun că sunt cât se poate de bine. O să fac mâine un blog în care o să vă spun foarte multe lucruri”, a spus Manuela în InstaStory.