Un bărbat din Florida nu a mai ținut cont de pandemie și a urcat fără mască de protecție în avion.

Din cauza restricțiilor și a măsurior de protecție, acesta a înlocuit masca cu o pereche de bickinii roșii. Autoritățile nu au reacționat prea bine. Ele nu au înțeles motivul pentru care domnul a recurs la acest gest.

Cineva l-a filmat și imediat clipul a devenit viral. Incidentului a avut loc miercuri dimineață. În video este filmat personalul de la United Airlines confruntându-se cu Adam Jenne. Acesta avea o lenjerie intimă care îi acoperea nasul și gura. A fost dat afară în timp ce aștepta la bord ca avionul să decoleze la Washington.

 Mori de râs! Un bărbat a urcat în avion fără mască de protecție. În schimb, acesta și-a pus o pereche de bikini roșii, la gură.
Twitter

Ce s-a întâmplat cu călătorul buclucaș

Un bărbat din Florida care purta lenjerie roșie pentru femei ca mască de față a fost dat jos de un avion înainte de decolare. Acesta a fost urmat de alți pasageri care au coborât și ei în sprijin. 

„Va trebui să cobori din avion. Nu vă putem lăsa să călătoriți”, a spus o însoțitoare de bord într-o înregistrare video realizată de un pasager.

„De ce?” a răspuns Jenne în videoclipul devenit viral.

„Nu sunteți în conformitate cu masca”, a spus însoțitoarea în videoclip.

Jenne, în vârstă de 38 de ani, din Cape Coral, Florida, a declarat pentru presa străină că lenjeria se încadrează în regulile TSA – o lege federală. În ciuda faptului că nu este de acord cu regula care cere pasagerilor să poarte măști în avioane, el susținea că s-a conformat ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bettina Page (@bettina_manifested369)

Care este motivul pentru care bărbatul a purtat bikini în loc de mască

Bărbatul a adăugat că purtarea lenjeriei de corp ca mască de față a fost menită să arate absurditatea purtării unei măști în avion. Argumentul lui este mai mult decât evident. Având în vedere că după ce avionul ajunge la altitudinea de croazieră, pasagerilor li se permite să-și scoată măștile pentru a mânca și a bea. 

„Nu este nimic mai absurd decât să port o mască până când ajung la altitudinea de croazieră, astfel încât să pot comanda Tito’s și o gustare cu covrigei. Iar să ilustrez această absurditate purtând lenjerie de femei pe față sună perfect”, a spus Jenne.

La câteva momente după ce Jenne a fost dat cu piciorul, videoclipul arată alți câțiva pasageri ieșind și ei, în semn de susținere.

 „Tocmai a fost dat afară pentru că purta mască. Am plecat de aici.”, a spus un bărbat.

„Le mulțumesc, pentru că au văzut ceva, o nedreptate, ceva care nu avea sens și s-au ridicat”, și-a exprimat Jenne recunoștința colegilor de pasageri pentru că au părăsit avionul în semn de protest.