Dezvăluiri tulburătoare în cazul Caracal! Ofiţerul psiholog Dorin Dumitran a mărturisit, după mai bine de 60 de ore petrecute cu Gheorghe Dincă, că inculpatul se vede responsabil de căderea Guvernului.

Dorin Dumitran, ofiţer psiholog, a petrecut mai mult de 60 de ore cu „monstrul din Caracal”. El este cel care a dezvăluit că Gheorghe Dincă are impresia că el este, de fapt, cel care a dărâmat Guvernul, în toamna anului 2019.

După cele 60 de ore pe care le-a petrecut discutând cu el, Dorin Dumitran a ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă are unele momente în care dezechilibrul psihologic îl face să fie impertinent şi arogant.

Pare-se că, atunci când a fost adus pentru prima dată la Bucureşti şi a realizat că faptele sale odioase sunt subiect principal în România, percepţia sa asupra situaţiei s-a schimbat.

„În momentul în care Dincă a venit la Bucureşti a aflat cam ce se întâmplă şi de ce notorietate a devenit el. Îmi spunea că din cauza lui s-a schimbat guvernul! Miez din câlţi!”, a spus Dorin Dumitran la RTV.

Şi în caz că asta nu era destul, spune Dorin Dumitran, Gheorghe Dincă a devenit brusc „arogant şi impertinent”.

„El trăieşte într-o ambianţă culturală. Este înconjurat de oameni, mă refeream la subcultura carcerală. El şi-a acoperit rana aia şi s-a simţit dintr-o dată foarte puternic. Şi a dat jos guvernul!”, a mai spus Dorin Dumitran.