Se apropie ușor un An Nou care ne inspiră pe toți să ne resetăm.

De aceea ți-am pregătit cele mai simple sfaturi de urmat despre cum să strălucești la exterior. Tot ce trebuie să faci este să ai grijă de interior, pentru că frumusețea pornește de acolo. Angajați-vă la obiceiuri mai bune, faceți rutine mai bune și străduiți-vă să fiți mai buni în general!

Poate vă întrebați ce este frumusețea? Ei bine, dicționarul Oxford o definește ca fiind „O combinație de calități, cum ar fi forma sau culoarea, care mulțumesc simțurile estetice, în special pe cel vizual”. Însă părerea multora este că frumusețea unui om vine din interior. Dacă vrei să ai mai multă grijă de tine, iată patru sfaturi simple pentru a începe!

1. Găsește-ți strălucirea din verdețuri

Clorofila din verdețurile cu frunze închise ne ajută să ne hrănim sângele și să ne oxigenăm celulele. Ea ne oferă o energie vibrantă și mai ales o gândire mai clară. Sucul, smoothie-urile verzi și salatele sunt modalități excelente de a adăuga verdeața în mesele tale. Păstrează spanacul și varza kale la îndemână și adăugă-le la orice fel de mâncare pe care o faci. Este o modalitate ușoară de a obține doza zilnică de verdeață.

2. Hidratează-te tot timpul

Consumul de apă ajută la menținerea sistemului nostru limfatic să funcționeze în mod corespunzător. Astfel, ne ajută la eliminarea toxinelor din sistemul nostru. Dacă te menții hidratat ajută, de asemenea, să îi oferim corpului nostru un sentiment de bunăstare și calm. Acest lucru ne permite să fim concentrați pe momentul prezent și trecem prin viață ca un pește. Încercați să beți jumătate cel puțin 1-2 litri de apă pe zi, în funcție de greutate.

Trucuri simple de frumusețe. Cum să arăți mai bine fără să folosești produse de make-up?
Pixabay

3. Echilibrează-ți zahărul din sânge

Când glicemia noastră este stabilă pe tot parcursul zilei, nu mai cădem pradă poftelor intense de zahăr sau altor alimente cărora le-am putea rezista în mod normal. Mănâncă un mic dejun hrănitor care conține proteine, carbohidrați complecși și câteva grăsimi sănătoase. De asemenea, asigură-te că mănânci la fiecare patru ore pentru a nu pica pradă roller coaster-ului cu zahăr din sânge.

4. Învață să te odihnești precum „Frumoasa adormită”

Nimic nu poate înlocui un somn solid de noapte. Fără super-alimente, supliment de vitamine, exerciții fizice sau o cană de cofeină sub nicio formă. Prioritizează crearea unei rutine de somn consistente pentru tine și simte beneficiile magice ale unui somn bun. Îți amintești expresia „Am nevoie de somnul meu de frumusețe”? Chiar ai!

Trucuri simple de frumusețe. Cum să arăți mai bine fără să folosești produse de make-up?
Pixabay

5. Fă mișcare!

Stabilirea unei rutine de mișcare care să vă placă vă oferă mai mult decât o formă fizică. Gândirea clară, optimismul, vitalitatea crescută și sentimentul mai atractiv se numără printre beneficiile exercițiilor fizice regulate. O modalitate distractivă și ușoară de a face mișcare zilnică este să îți organizezi propria petrecere privată zilnică. Dansează sau mergi la o plimbare cu un prieten, alegerea e de partea ta. Fii creativ! Puteți chiar să faceți mai multe lucruri în același timp. Inițiați o întâlnire de afaceri cu un coleg în timp ce vă plimbați în parc – fără scuze!