Andreea Bănică a răbufnit recent pe Instagram. Se pare că frumoasa vedetă a ajuns în pragul disperării. Nu a mai rezistat și a spus tot ce avea pe suflet. Mai mult de atât, se pare că vedeta a fost atât de nervoasă, încât îi venea să plângă foarte, foarte tare. Întrebarea este: ce a supărat-o atât de tare pe blondină și ce a făcut-o să reacționeze în acest fel?

De ce Andreea Bănică a răbufnit pe Instagram?

Dacă știm un lucru sigur despre Andreea Bănică este acela că iubește să cânte. Nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl are atunci când urcă pe scenă și cântă pentru fanii ei. Blondina are mii de fani în întreaga țară, dar se pare că nu doar muzica este pasiunea ei. Pe lângă muzică, vedeta iubește să facă și alte lucruri, în care pune multă dragoste. Tot ce face încearcă să fie ca la carte și nu dă greș niciodată.

Se pare că Andreei îi place să grădinărescă, iar de când stă casă are mai mult timp pentru asta. Cine s-ar fi așteptat ca Andreea Bănică să aibă astfel de pasiuni ascunse? Vedeta lucrează mult în propria grădină, pentru că își dorește să fie pperfectă. Nimeni în afară de ea nu știe cum preferă ea să arate, așa că nu lasă lucrurile pe mâna altcuiva. Totuși de ce Andreea Bănică a răbufnit, dacă toate îi merg strună?

Eeei bine, se pare că în urmă cu puțin timp și-a cumpărat niște flori, care s-au umplut de boli. Tocmai din acest motiv acestea trebuie îngrijite tot timpul, iar asta o disperă pe frumoasa cântăreață. Mai mult de atât, ea este sinceră cu fanii ei, le povestește ce a mai făcut și cum îi mai merge. Așa se face că zilele acestea le-a povestit aproape plângând una dintre probleme sale legată de florile cumpărate.

„Sunt foarte supărată. Deci cumperi din oraș petuniile superbe, după care se umplu de boli și sunt foarte, foarte supărată că tot timpul trebuie să stau să le stropesc cu soluții speciale. Nu mai pot de nervi. Au ceva pe ele ca o făină și niște puricei negri!!! Îmi vine să plâng”, a povestit Andreea Bănică