Antoniei nu este teamă să recunoască că și ea, ca toți oamenii, trece prin fel de fel de întâmplări.

Artista are mii de fani care o apreciază pentru muzica ei și nu numai. Însă, uneori, fanatismul atinge cote maxime care, de cele mai multe ori, au pus-o pe iubita lui Alex Velea în dificultate.

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. De ani de zile de când este prezentă pe scena mondenă, iubita lui Alex Velea a făcut tot posibilul pentru a sta departe de scandaluri. Antoniei nu i-a fost deloc ușor să se acomodeze la noi în țară. Mai ales că fanii nu au fost deloc primitori cu ea. Artista s-a confruntat cu multe episoade de bullying și, tocmai de aceea, a ales să se dea un pas în spate.

În urmă cu ceva timp, iubita lui Alex Velea anunța că nu are de gând să mai fie la fel de prezentă în online sau în fața reflectoarelor, ca până acum. Decizia Antoniei a venit ca urmare a jignirilor pe care le-a primit constant din partea publicului. Chiar și acum, la mai bine de 10 ani de la venirea în țară, artista are temeri să vorbească în public.

Care este cel mai ciudat lucru care i s-a întâmplat Antoniei, pe stradă. Artista nu a știut cum să reacționeze
Instagram

Admiratorii Antoniei nu au limite

Totuși, recent, Speak a reușit să o facă să iasă din zona ei de confort. Antonia a fost invitată „La fileu”. Nu a mers singură, ci a fost alături de colegii ei din noul film produs de BRomania, „Haita de acțiune”. La final, fiecare dintre cei trei invitați a primit câte o întrebare de fani. Procarea Antoniei a fost să numească cel mai ciudat moment care i s-a întâmplat pe stradă.

Artista are multe, însă, a numit doar unul. Și anume, episodul în care un fan a oprit-o și a rugat-o să-i dea un fir de păr. Iubita lui Velea nu a știut cum să reacționeze, dar, într-un final, i-a dat.

@iamspeak #podcast #lafileu #haitadeactiune #fy #fyp #foryoupage ♬ original sound – speak