Connect-R este unul dintre veteranii muzici autohtone. Artistul are în spate zeci de ani de experiență, iar în tot acest timp, Relu, așa cum îi spun prietenii, a avut multe ocazii pentru a-și da seama cine își merită și cine nu locul în industria muzicală. 

Connect-R are la activ zeci de hituri, cu zeci de milioane de vizualizări. În cei peste 10 ani de carieră, acesta a reușit să se poziționeze în topul celor mai buni artiști masculini. Fie că bifează colaborări, fie că este de unul singur, artistul atrage succesul ca un magnet.

Industria muzicală nu este deloc una ușoară, iar Relu a avut suficient timp pentru a-și da seama de asta. Artistul a demonstrat că este cameleonic și că, indiferent de vremuri, a știu cum să se mențină în topuri. Deși nu a făcut schimbări drastice la stilul muzical, a adus mereu acel suflu nou pieselor sale.

Connect-R, mai sincer ca niciodată. Care este cea mai bună voce din România, în concepția artistului
Social media

Connect-R nu se ascunde după deget

De-a lungul timpului, Connect-R a avut ocazia să întâlnească fel și fel de artiști. Unii l-au convins din prima că au talent, alții mai au de lucru. Fără să îi pese că ar putea agita apele în lumea artiștilor, Connect-R a recunoscut că are un nume de a cărei voce este mereu impresionat. Fără doar și poate, este vorba despre Andra.

În concepția lui, Andra este cea mai bună voce din România. Artista poate cânta orice, oricând și este o perfecționistă. Până acum, toate piesele Andrei au fost hituri, iar milioanele de vizualizări se strâng instant. Tocmai de aceea, Connect-R a recunoscut că nimeni nu mai este precum Andra, cel puțin, nu în momentul de față.

Până acum, Andra și Connect-R au colaborat pentru două piese și ambele s-au bucurat de un succes răsunător. Fanii speră ca, într-o zi, cei doi să mai colaboreze și să mai dea naștere unui nou hit.