De-a lungul zecilor de ani de carieră, Connect-R s-a reinventat mereu.

Artistul a înțeles că trebuie să fie pe val. Tocmai de aceea, a acceptat să fie cameleonic. Dacă stilul lui muzical nu a suferit prea multe schimbări, nu același lucru se poate spune și despre aspectul lui fizic.

Connect-R arată diferit de la un sezon la altul. Artistului îi place să fie în pas cu moda și, trebuie să recunoștem că mereu i-a stat bine cu orice ar fi adoptat. Relu, cum îl alintă pritenii, este deschis la tot ceea ce înseamnă schimbarea. Mai ales dacă este benefică pentru el.

În ultimii ani, în funcție de piesele pe care le-a lansat, dar și de strările pe care i le-au transmis, Connect-R a adoptat și câte un stil nou. Artistul a renunțat demult la părul lung, împletit. Acum jonglează foarte mult în zona de culori.

weekend. Ce părere are mama lui Connect-R despre freza fiului ei. Femeia este cel mai mare critic al artistului
Social media

Ce-i drept, în ultima perioadă l-a ajutat foarte mult și „Te cunosc de undeva”. Artistul a trebuit să intre în pielea diferitelor personaje. Nu este de mirare că, de la o săptămâna la alta, arată altcumva. După ce a primit numai „complimente” din partea fiicei sale după ce a renunțat la barbă, a venit rândul mamei sale să-l critice.

Connect-R și mama lui au idei diferite

Mama lui Connect-R este, în continuare, o femeie simplă. Oricât de mult și-ar fi dorit artistul să o ajute, femeia nu a vrut să renunțe la stilul ei de viață. Relu și mama sa au o legătură specială. Deși este om în toată firea, artistul nu ezită să îi ceară mereu sfaturile.

Recent, acesta s-a întâlnit cu mama lui. Femeia nu s-a ascuns să recunoască că nu îi place deloc stilul abordat de el. Părul este cel care o deranjează cel mai mult, așa că nu s-a abținut prea mult și a început să-l critice.

„Îmi spune tot timpul <<Băi, maică, de ce îți faci părul ală, așa?! Părul tău frumos… După ce că l-ai vopsit, mamă, îl mai lași și așa dezordonat?!>>”