Flavia Mihășan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România.

Fosta asistentă de televiziune s-a retras din lumina reflectoarelor și se ocupă de cei doi copii minunați pe care îi are. Aceasta a devenit mamă de două ori, iar una dintre cele mai mari probleme ale femeilor care nasc sunt kilogramele în plus. Deși corpul suferă anumite transformări, multe fac tot posibilul pentru a scăpa de kilogramele acumulate. 

Vedeta arată într-o formă fizică de invidiat și se bucură de o siluetă trasă ca prin inel. Flavia Mihășan a dezvăluit secretul și trucurile la care apelează atunci când crește în greutate. Vedeta a explicat cât de important este să înveți să îți asculți corpul și nevoile pe care le ai. Iată răspunsul oferit de vedetă, după ce a fost întrebată de o internaută care este secretul siluetei sale.

Cum a reușit Flavia Mihășan să slăbească, după ce a adus pe lume doi copii

Fosta asistentă de televiziune păstrează zilnic legătura cu fanii ei. Pe rețelele de socializare, ea a fost întrebată de o internaută cum reușește să își mențină același număr de kilograme.

Flavia Mihășan a explicat cât este de important să ai un stil de viață cât mai sănătos și să renunțe la alimentele care dăunează.

social media

”Nu știu câte calorii mănânc pe zi, am încetat să mă mai întreb lucruri de genul ăsta când am rămas însărcinată prima oară. Mănânc destul de sănătos zic eu, nu încerc deloc să slăbesc și poate aici e treaba. Am învățat să-mi ascult corpul și să-i dau ce are nevoie asta neînsemnând că nu mănânc niciodată dulce, spre exemplu.

Îmi aduc aminte că înainte de sarcini eram obsedată de ceea ce mâncam și-mi calculam caloriile, etc. Sincer, nu mă ajuta foarte tare pentru că simțeam o presiune prea mare”, a fost răspunsul Flaviei Mihășan, în urma unei întrebări pe care a primit-o din partea unei internaute.