Reclamă

Anna Lesko, una dintre cele mai sexy și mai talentate artiste în arta culinară se pregătește cu rapiditatea pentru sezonul rece. Fanii deja știu că aceasta este pasionată de gătit, iar din mâinile sale ies adevărate bunătăți. De data aceasta, cântăreața a împărtășit cu fanii ei rețeta pentru cea mai bună dulceață din nuci și pere. Este simplu de preparat și nu necesită extrem de multe ingrediente. 

Tot mai multe gopsodine pun la punct ultimele treburi pe care le mai au de făcut pentru sezonul rece. Toamna este anotimpul în care femeile pregătesc borcanele cu diverse rețete pentru a ocupa întreaga cămară. Același lucru îl face și Anna Lesko, însă nu de una singură. Își ține fanii la curent cu fiecare rețetă pe care o pregătește, iar aceștia nu pun la îndoială talentul ei culinar.

Iată cât de simplu și rapid poți prepara cea mai bună dulceață din nuci și pere

Pe canalul ei de YouTube unde are un număr mare de abonați, Anna Lesko împărtășește foarte multe rețete. De data aceasta, vedetă a fost dulceața din pere și nuci. Iată ingredientele de care ai nevoie:

Anna Lesko este o mamă singură. Cum se descurcă cu micuțul Adam după divorț
Sursă foto: Facebook

-pere 

-lămâi 

-zahăr

-nuci

 

Mod de preparare: 

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să speli perele și să le tai în cubulețe. Peste cuburile de pere adaudă zahărul. Lasă-le preț de două ore deoparte, pentru a-și lăsa zeama.

După ce perele și-au lăsat zeama, se pun la fiert pe aragaz. După aproximativ 40 de minute, peste pere se adaugă nuca.

pixabay.com

CITEȘTE ȘI – Anna Lesko este o adevărată gospodină. Ce îi place vedetei să gătească în mod frecvent

Peste întreaga compoziție se adaugă lămâia tăiată cu tot cu coajă. Se amestcă bine toate ingredientele.

Următorul pas pe care trebuie să îl faci este să stingi focul după ce dulceața s-a fiert. Pune amestecul în borcanele sterilizate și închide-le. Pune-le cu capacul în jos vreme de câteva ore. Important este ca borcanele să fie acoperite cu un prosop.


Reclamă

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro