Laura Cosoi a devenit o mămică fericita din vara anului trecut, când a venit pe lume, fetița ei, Rita. Partenerul său de viață, este Cosmin Curticăpean, cu care o relație foarte frumoasă.

Se pare că îi place enorm viața de mamică și se gandește să mai facă si alți copii, pentru a-i oferi Ritei câți mai mulți parteneri de joacă.

Laura Cosoi nu și-a pierdut interesul pentru proiectele profesionale, dar își respectă și îndatoririle de mamă. Ea și-a făcut deja planul ca în viitorul apropiat să își mărească familia și vrea să aducă pe lume atâția copii,câți îi dă bunul Dumnezeu.

Actrița ajunge la Teatrul Elisabeta, de dimineață, după ce o duce pe cea mică la creșă și face repetiții pentru piesa „Ghici cine te sună?!” iar după masa preferă să stea cu fiica ei și se bucură din plin de fiecare moment petrecut cu ea.

Laura a dus-o pe cea mică la creșă de la vârsta de un an și o lună și se bucură că îi place foarte mult în colectivitate, dar este inevitabil să nu apară și diverse probleme de sănătate.

Chiar și dacă se mai imbolnăvește câteodată, decizia de a merge la creșă este vitală pentru Rita, pentru că este important să petreacă timp cu alți copii de vârsdta ei, să respecte reguli și să experimenteze lucruri noi. Micuței îi place foarte mult să fie inconjurată de copii și a devenit autonomă și independentă, iar creșa joacă un rol foarte important sub acest aspect.