Adi Minune și Florin Salam sunt doi dintre veteranii industriei muzicale.

Cei doi artiși și-au asumat că au îmbrățișat stilul manelelor dinainte ca acesta să fie cunoscut. Anii au trecut, maneliștii și-au adjudecat mereu cele mai bune poziții în Trending, dar fanii s-au întrebat un singur lucru: „sunt sau nu cei doi prieteni?”

Adi Minune făcea senzație la începutul anilor 2000. Piesele lui erau fredonate de mii de fanii. Poate spune că a fost printre primii care au deschis calea către manele. Minune a cântat la mii de evenimente și a adunat o comunitate impresionantă de fani. Dar nu este singurul care a avut atât de mult succes.

Florin Salam a venit și el din spate și a reușit să doboare orice record. Piesele lui au sute de milioane de vizualizări și l-au ajutat să își construiască imaginea pe care o are azi. Florin Salam nu a făcut niciodată rabat de la calitate și nu este de mirare că, după ani buni de la lansare, încă este pe val.

Spre deosebire de Adi Minune, Florin Salam a fost mult mai cameleonic. Aceasta a simțit mereu trend-urile și s-a aliniat la el. Salam a colaborat și cu artiști din garda nouă, precum Jador și nu numai. „Regele Manelelor” nu a refuzat nici cochetarea cu alte genuri muzicale. Așa a luat naștere piesa cu Ruby.

Adi Minune, mai sincer ca niciodată. S-a certat sau nu manelistul cu Florin Salam
Facebook

Adi Minune a fost mereu alături de Florin Salam

De cele mai multe ori, fanii nu s-au putut decide dacă îl plac mai mult pe Adi Minune sau pe Florin Salam. Ba mai mult, unii dintre ei au tins mereu să îi considere dușmani. Adi Minune a fost cel care a făcut lumină în acest caz și a spus care este, de fapt, relația dintre ei doi.

Potrivi acestuia, niciodată nu a existat tensiuni între el și Florin Salam. Ba mai mult, Adi Minune îi poartă foarte mult respect colegului său de breaslă.

„Nu sunt certat cu Florin Salam. Eu întotdeauna am fost cu sufletul lângă el. Cred că și el lângă mine. Ne-am ajutat reciproc dacă a fost nevoie. Nu trebuie să fie cineva lângă mine atunci când eu știu ceea ce pot să fac. A avea așteptări de la cineva înseamnă a nu te baza pe tine”, a spus Adrian Minune.

 

@diana.blogger #tiktok #chisinaumoldova #fyp #bucurestiromania?? #dianablogger #viral #romania #foryoupage #40deintrebaricudeniserifai ♬ sunet original – Tik Toker Diana