Nu mai este niciun secret faptul că Dorian Popa s-a implicat în domeniul imobiliarelor. Artistul a vrut să arate tuturor că se pricepe la mai multe, nu doar la a filma vlogguri și se pare că a reușit.

Dorian Popa a avut un an profilic din toate punctele de vedere. Ridicarea restricțiilor a făcut ca spectacolele și concertele să își facă loc, din nou, în agenda lui. În plus, tot anul acesta a finalizat și unul dintre cele mai de suflet proiecte ale sale.

Toți cei care îl urmăresc pe Dorian Popa știu cât de transparent este. Acesta nu are secrete față de urmăritorii săi și, tocmai de aceea, tot ce a făcut a expus public. În urmă cu câteva luni bune, artista a demarat un proces unic în viața lui. Mai exact, s-a apucat să își ridice propriul cartier.

Dorian Popa a muncit din greu la „Hâtz Residence” și nu a vrut să se abată de la nimic. La fel ca și în cazul casei sale, artistul a vrut ca și locuințele noi să fie de calitate. Astfel, iubitul lui Babs nu s-a abătut de regulile sale și, drept dovadă, rezultatul este unul spectaculos.

Dorian Popa le interzice cumpărătorilor să vândă casele mai departe. Cât de legală este măsura lui
Facebook

Dorian Popa, preț imbatabil în „Hâtz Residence”

Așa cum era de așteptat, Dorian Popa nu duce lipsă de clienți. Primii doritorii s-au anunțat deja, dar se pare că nu este deloc simplu să fii vecin cu vloggerul. Într-un videoclip filmat recent, artistul a enunțat una dintre cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte viitorii lui vecini.

Pe la urechile lui Dorian au ajuns câteva informații care nu i-au picat deloc bine. Mai exact, se pare că sunt câteva persoane care vor să facă profit de pe urma lui. Se pare că mulți s-au gândit să cumpere case de la artist cu 200.000 de euro pe care, mai apoi, să le vândă cu 300.000 de euro.

Dorian nu a fost deloc încântat de asta, așa că a trecut o clauză specială în contractul de vânzare-cumpărare. Cei care vor să înstrăineze locuința, vor trebui să obțină acordul de la el. Despre cât de în temeiul legii este această clauză, a vorbit avocatul Ana Udriște.

@anaudriste #stitch with @jimmy.pov poate cineva sa te oblige sa nu vinzi casa? @dorianpopahopa #misiuneatiktok #romania #invatapetiktok #antreprenoriat #tiktokromania #tiktokpelegale #educatiejuridica ♬ original sound – Ana-Maria Udrişte