Înainte de a fi împreună cu Alina Marymar, Tzancă Uraganu a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi cu Lambada, femeia care i-a dăruit doi copii.

Manelistul și celebra blondă s-au despărțit cu mare scandal, înainte ca Lambada să nască cel de-al doilea copil al cuplului. 

Lambada nu l-a uitat pe Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu și Lambada s-au iubit câțiva ani, înainte să apară Alina Marymar în peisaj. S-au despărțit, iar ruptura dintre ei a fost una cât se poate de tumultuoasă și controversată. Solistul a precizat în repetate rânduri că nu vrea să mai audă de Lambada, cu toate că tânăra i-a dăruit în urmă cu doar 5 luni și un băiețel.

Pe de altă parte, blonda cu ochii verzi și-a revenit și a trecut peste toate scandalurile, dar nu și peste Tzancă Uraganu. Se pare că Lambada nu-l poate uita pe celebrul manelist, pe care îl pomenește oriunde ar fi. Prezentă recent la o petrecere alături de fiica ei, Anaysa, Lambada a aruncat cu banii pe Costel Biju, căruia i-a cerut să-i dea dedicații pentru Tzancă Uraganu, spre surprinderea celor din jur.

@andreea.nattyLambadaaaaaa❤️❤️❤️♬ sunet original – Andreea Natty

În urmă cu ceva timp, Lambada povestea că Tzancă Uraganu a înșelat-o de multe ori, dar l-a iertat de fiecare dată.

„Mai sunt care se pun pe el, niste gagicuțe. L-am mai prins, dar tot în casa mea stau”, declara Lambada.

Manelistul va deveni tată pentru a treia oară

Tzancă Uraganu va fi iar tătic! De mai bine de un an de zile, artistul trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alina Marymar, femeia care îi va dărui al treilea copil. Solistul mai are doi copii, pe Anaysa şi Andreas, din mariajul cu Lambada.

„Este însărcinată și eu îmi asum și asta este, asta este viața, sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia și următorul pe care o să-l am cu Marymar… Este însărcinată și vă dau și vestea. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știe să țină copiii aproape și să aibă parte de tată.”, a declarat Tzancă Uraganu, la Antena Stars.