Este o zi devastatoare la Hollywood.

Unul dintre cei mai cunoscuți actori s-a stins din viață, iar nimeni nu se aștepta la asta. Actorul a decedat chiar în timpul filmărilor pentru un nou film. Se pare că acesta ar fi murit în somn. Toată lumea este în doliu, iar vestea a venit ca un șoc.

Celebrul actor america Allen „Ray” Liotta s-a stins din viață la vârsta de doar 67 de ani. Vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, iar rețelele sociale abundă în mesaje în memoria actorului. Raymond Allen Liotta este cunoscut pentru numeroase roluri jucate, însă cea mai celebră producție în care a apărut este filmul lui Martin Scorsese „Goodfellas”, un film polițist din 1990, unde Allen „Ray” Liotta a jucat rolul principal.

Ultimele zile de viață, Raymond Allen Liotta le-a petrecut în Republica Dominicană, acolo unde se filma noul film în care acesta trebuia să joace. Pentru moment nu se cunoaște cauza oficială a decesului, primele informații arătând că actorul a decedat în somn.

Zi de doliu în lumea cinematografiei! Unul dintre marii actori s-a stins din viață. Decesul a venit subit, iar fanii sunt șocați
Social media

Allen Liotta, o carieră vastă

Allen Liotta a lăsat în spate multă durere și o carieră vastă. Acesta și-a făcut debutul în cinematografie în filmul „The Lonely Lady”, din 1983. Ulterior, a fost remarcat și a surprins pe toată lumea în anul 1986, în filmul lui Jonathan Demme, „Something Wild”. Atunci actorul a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul său din film la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”. Pe lângă rol interpretat în „Goodfellas”, Allen Liotta s-a bucurat și de interpretări celebre în filme precum „Copland”, „Hannibal”, „Narc”, „Blow” și  „Field of Dreams”.

Deși pentru o perioadă a intrat într-un con de umbră, recent cariera lui Allen Liotta începuse se înflorească din nou. Printre filme în care a jucat recent se numără „The Many Saints of Newark”, „Marriage Story” și „No Sudden Move”. Acesta a terminat filmul „Cocaine Bear”, regizat de Elizabeth Banks, și urma să joace în filmul „Working Title The Substance”, alături de Demi Moore și Margaret Qualley.