Larisa Udilă este un influencer de succes în mediul online, iar de câteva luni a devenit și mămica unui băiețel.

Debutul ei a fost odată cu participarea la „Bravo ai Stil!”, unde a strâns o comunitatea mare de fani care îi sunt alături și o susțin necondiționat. 

În august 2021, micuțul Milan a venit pe lume așteptat cu nerăbdare de Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șapte ani și au dorit să fie părinți tineri. Se gândesc ce este mai bine pentru fiul lor, astfel că și-au achiziționat și un apartament în Dubai pentru siguranța acestuia.

Larisa Udilă este o mamă dedicată și îmbină timpul petrecut cu fiul ei și job-ul de influencer unde are de realizat multe campanii și proiecte în mediul online. Recunoaște că are un ajutor de nădejde și anume mama sa, care este topită după cel mic. Totodată, o ajută și soțul ei, fotbalistul Alexandru Ogică în momentele în care este acasă.

„La mine este foarte bine, eu am cel mai mare ajutor pe care îl poți avea vreodată, pe mama. Ea știe cât de mult am muncit să ajung în acest punct și știe că mai am mult de lucru până a ajunge unde îmi propun, așa că mă ajută foarte mult cu bebele. Pe timpul zilei, când am treabă, ea stă cu bebele, astfel că este mult mai ușor. Să fii mamă nu este deloc ușor, dar este cel mai frumos lucru din lumea întreagă.”, a spus Larisa Udilă pentru Ego.ro.

Sursa foto: Social media

Larisa Udilă: „Simt că am înflorit”

Sarcina a schimbat-o mult pe fosta concurentă de la „Bravo ai Stil!” Aceasta a reușit să facă mai multe proiecte importante cât a fost însărcinată, și-a schimbat perspectiva asupra corpului ei și se iubește necondiționat. Relația cu partenerul său a rămas la fel de apropiată, deși există unele momente de dispute fiindcă nu sunt pe aceeași lungime de undă în ceea ce-l privește pe micuțul Milan.

„Simt că am înflorit, mă simt mai frumoasă ca niciodată, mai tânără ca niciodată și mai în putere ca niciodată. Simt că acest copil, cumva, s-a născut la momentul potrivit și am pentru ce să lupt. Am o motivație de acum încolo.”, a mai adăugat Larisa.