Nadine a fost dintotdeauna o femeie puternică, deși a trecut și prin momente mai puțin plăcute.

De câte ori a căzut, de atâtea ori s-a ridicat. De curând, vedeta a făcut o schimbare, de-a dreptul, interesantă în viața sa. Aceasta s-a mutat împreună cu familia în Franța, la marginea unei păduri. Orașul cel mai apropiat se află la circa 10 minute de mers cu autoturismul. Aceasta este, cu siguranță, una dintre cele mai ambițioase și „bătăioase” vedete din țara noastră. Cu toate că pare foarte fericită cu noua viață pe care o are, cât și cu noile obiceiuri zilnice, spunând că satisfacția unui nou capitol din viață este, de-a dreptul, imensă, Nadine ascunde traume dureroase.  

Darorită faptului că a învins de fiecare dată toate încercările ivite în viața sa, Nadine a lansat de curând o carte în care „înfățișează” omul puternic care este acum, cum a ajuns să fie pozitivă, indiferent de circumstanțe și cât de important este să rămâi cu zâmbetul pe buze în orice moment de cumpănă al vieții.

Drama neștiută a lui Nadine. A trecut prin clipe greu de imaginat: „Sora mea a murit la 29 de ani, mama la 31. Cum aș putea eu să mă plâng?”
Life.ro

Nadine a trăit momente cumplite

Nadine a declarat că sora sa a decedat la doar 29 de ani, iar mama sa la 31 de ani. Deși a fost dărâmată psihic și emoțional, Nadine a găsit puterea să se ridice peste greutățile vieții. Este adevărat că s-a maturizat mult prea devreme, dar este fericită și prețuiește fiecare moment al vieții. Își dorește să exploreze viața și să cunoască cât mai multe culturi ale lumii. Este recunoscătoare pentru tot ceea ce are în prezent.

„Maturitatea are numai avantaje! Iubesc înaintarea în vârstî, îmi ador firele albe și aștept cu recunoștință și entuziasm următoarele fire albe și riduri. Asta am câștigat datorită maturității: am înțeles că a îmbătrâni este un privilegiu. Sora mea a murit la 29 de ani, mama mea, la 31… Cum aș putea eu la 40 să mă plâng? Cum aș putea eu la 60 de ani să mă plâng? Când mie mi-a fost dat să explorez viața și pe mine însămi în relație cu toți și toate? Ce șansă extraordinară să te vezi pe tine trecând prin ani. Splendid!

[…]

Am o asociație non profit pe nume Do Good, prin care fac ateliere de DreamBoard și seminare gratuite pentru elevii din zonele rurale. Pentru ca, din vreme, copiii să aibă acces la alternative de oameni, alegeri și vieți”, a declarat Nadine în exclusivitate pentru Avantaje.

Nadine își dorește să exploreze lumea

Nadine a părăsit România cu atâta ușurință. Iubirea sa față de cunoaștere, a „împins-o” să vadă lumea și cu alți ochi. Astfel, această decizie nu i-a ridicat absolut deloc probleme. Fosta prezentatoare TV trăiește într-un loc idilic. Pe proprietatea acestuia, se află multe animale care îi oferă companie, mai ales, copilului său.

„M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele, în rest liniște. […] Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi și sub umbrela căruia intră toate celelalte este spaima de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transmit asta și familiei mele. […] Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le-au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea”, a mărturisit Nadine e blogul său.