Andra Măruță este artist, jurat, soție și mamă a doi copii.

Este căsătorită de 13 ani cu Cătălin Măruță alături de care formează un cuplu și o familie fericită. Andra își ține cât mai aproape fanii și nu încetează să îi surprindă pe rețelele de socializare. 

Și-a început cariera încă de la 7 ani și nu s-a mai desprins de marile scene muzicale. Andra Măruță a obținut rezultate deosebite în calitate de artist și a participat la multe festivaluri și concursuri muzicale. Este cunocută în televiziunea română pentru aparițiile sale în calitate de jurat ale unor mai multe emisiuni de divertisment.

Pe rețelele de socializare, Andra nu ezită să își surprindă fanii. A renunțat la câteva proiecte și este mai mereu înconjurată de familie. Andra Măruță și -a luat rolul de mamă și soție în serios și a decis să gătească pentru familia ei.

Care este preparatul pe care a reușit să îl gătească abia după căsătorie?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

Preparatul care i-ar fi dat bătăi de cap este „mămăliga”, mâncarea tradițională românească care definește cultura românilor. Preparatul este văzut ca fiind obligatoriu în bucătăria românească. Deși este extrem de cunoscut, Andra Măruță recunoaște ca nu l-a mai gătit până în prezent. Artista menționează că în popor mămăliga era de nelipsit, iar o femeie care nu știe să facă mămăligă nu se poate mărita. Artista a contrazis spusele bătrânilor și ne-a dezvăluit că a reușit abia după căsătorie.

Este mândră că a învățat să gătească preparatul și le-a demonstrat fanilor că nu este prea târziu nici după un deceniu de căsătorie. În timp ce amestecă în tuciul fierbinte, Andra Măruță declară : „Se zice că dacă știi să faci mămăligă ești gata de măritat. Acum ce să vă zic…Abia după 13 ani de căsătorie am învățat să fac.” În cele din urmă îi strânge pe toți la masă pentru a se bucura de preparat.