Invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, Gabriel Cotabiță a vorbit despre cele mai recente probleme de sănătate care îi fac viața mai grea.

În ultima perioadă, artistul a traversat, în ultimul an, o perioadă nefastă din punct de vedere medical, dar nu fără ajutor. 

Întrebat în direct cine a fost alături de el atunci când a avut probleme de sănătate, Gabriel Cotabiță a declarat, la Antena 1, că are un numerolog personal care l-a ajutat să treacă peste tot ce i-a rezervat viața.

Da, am. Dar aş vrea să subliniez că nu e bine să ştii toate acţiunile de dinainte. Mie mi s-a spus, ulterior, faptul că astrologul ştia de aceste probleme, dar nu mi le-a putut spune, pentru a nu mă demoraliza complet. În plus, când le ştii de dinainte, intri în fatalismul specific românesc.  Dacă nu le ştii, te zbaţi, te descurci în momentul respetiv”, a declarat cântărețul la Antena 1. 

Gabriel Cotabiță spune că s-a obișnuit să aibă probleme de sănătate

Totodată, Gabriel Cotabiță a mai spus că internarea în spital și faptul că are probleme de sănătate nu l-au demoralizat deloc pentru că acum știe, cu ajutorul numerologului, la ce să se aștepte.

„Nu e bine să știi dinainte problemele, pentru că te demoralizează, te lasă puțin nepregătit. Eu am mai trecut printr-o problemă anul trecut. Am petrecut Crăciunul și Revelionul în spital. Deja m-am obișnuit cu asta, toată lumea mi-a spus că nu se va întâmpla nimic cu mine, pentru că Dumnezeu are grijă de mine”, a mai spus artistul.

Cu ce sechele a rămas artistul, după ce a stat în comă o lună

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Bucureşti la 8 mai 2015, după ce a fost găsit în stop cardiorespirator, într-o sală de fitness a unui hotel din București. Artistul a stat atunci aproape 30 săptămâni în comă, iar recuperarea nu a fost deloc una ușoară.

„Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi …nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele… Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât.

Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic”, povestea la acea vreme despre problemele de sănătate, la Antena Stars.

Sursa foto Facebook