Giulia Anghelesu se numără printre vedetele care reacționează cu privire la problema cu care nu se confruntă doar Antonia, pare-se.

În urmă cu puțin timp, Antonia și-a exprimat nemulțumirile cu privire la faptul că din ce în ce mai mulți ”fani” îi scriu mesaje extrem de urâte. Mai mult decât atât, recurg la amenințări grave la adresa copiilor ei. Așa că Giula a oferit și ea un mesaj prin care  o susține pe cântăreața Antonia.

Se pare că după ce Antonia a postat mesajul prin care se declară total nemulțumită de ceea e se petrece, mai ales când vine vorba de copiii ei, Gulia a reacționat și ea pe rețelele de socializare. Prima dată Feli a simțit că este necesar să intervină și să o susțină pe Antonia. Acum și Giuia Anghelescu se vede extrem de revoltată de situație. Mai ales că și ea are 2 copii și înțelege prin ceea ce trece acum Antonia.

Așa că artista nu s-a ascuns după degete. A spus, verde-n față, tot ceea ce a simțit față de această situație de-a dreptul revoltătoare.  Îi îndeamnă pe internauți să și vadă de propria viață și să nu mai tragă cu ochiu în ”curtea vecinului”.

Giulia Anghelescu, revoltată din cauza amenințărilor grave pe care le primește Antonia! Replici dure din partea vedetei

”Și apropo de postările Antoniei de astăzi. În ultima perioadă m-am tot ținut să filmez un vlog. Să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește răutatea din mediul online care a atins niște cote alarmante în ultima perioadă. Eu înțeleg că unii s-au plictisit foarte tare sau pur și simplu li s-a agravat vreo boală psihică. Însă asta nu le dă dreptul să comenteze sau să trimită astfel de mesaje. Cu atât mai puțin atunci când mesajele au legătură cu copiii.”, a fost mesajul pe care Giulia Anghelescu l-a postat pe rețelele de socializare.