Gheorghe Dincă a fost condamnat anul trecut la 30 de ani de închisoare cu executare. Cu toate acestea, familiile celor două fete, dar și Gheorghe Dincă, au atacat decizia. Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, a scos la iveală informații șocante din acest caz.  

Gheorghe Dincă va fi judecat în curând, însă avocata susține că se confruntă cu o serie de nereguli în acest caz. Potrivit acesteia, judecătorul care îi va da sentința lui Dincă a decis ca ședințele să aibă loc cu ușile închise. Mai clar, „monstrul” din Caracal va fi judecat în secret. Obârșanu susține că se dorește o secretizare în masă a informațiilor, motivul fiind că ar putea afecta dur opinia publică. 

Gheorghe Dincă va fi judecat în secret

Atât avocatul bărbatului din Caracal, cât și avocatul Alexandrei Măceșanu, au fost de acord imediat cu decizia magistratului. Carmen Obârșanu, pe de altă parte, s-a opus acestei măsuri. Ea susține că aceste lucruri se întâmplă fiindcă Gheorghe Dincă ar putea să îi acuze pe mulți dintre cei implicați. 

„Da, așa este. Procuroarea a cerut la secret. Moldovan (avocatul familiei Măceșanu, n.r.) a cerut și el pe motiv că victimele erau minore la momentul faptei. Iar judecătorul a decis ca ședințele să nu fie publice, ținând cont de atrocitatea cu care a fost săvârșită fapta”, a declarat Carmen Obârșanu pentru Fanatik.

Răsturnare de situație! Gheorghe Dincă ar putea scăpa de închisoare? Avocata familiei Melencu rupe tăcerea
Arhivă presă

Carmen Obârșanu se plânge că foarte multe probe puse la dosar au fost ignorate. Avocatul familiei Melencu susține că sunt persoane care încearcă să scape de ea și să o determine să nu mai participe la audierea polițistului care a fost implicat în dispariție Luizei.  

Carmen Obârșanu: Vor să mă intimideze!

„Recent, m-am dus la Parchetul Curții de Apel să mai văd dosarul și am întrebat când voi participa la audierea polițistului implicat în cazul Luizei. Mi s-a răspuns: ”nu am stabilit pentru că întâi trebuie să vă cercetez pe dumneavoastră”, a dezvăluit Obârșanu. 

Aceasta susține că Gheorghe Dincă a fost pus să facă plângere împotriva ei, a judecătoarei de la Slatina și a avocatului său.  Avocata susține că i se reproșează că i-ar fi trimis o scrisoare lui Dincă. Pe de altă parte, ea spune că nu a făcut acest lucru. Carmen Obârșanu susține că „ei” vor să o scoată din dosar, să îi dea calitate de suspect, pentru a nu mai putea participa ca avocat.

„Iar secretizarea ședințelor din cazul Caracal a fost făcută să mă intimideze și să respingă orice fel de probă”, a mai declarat Carmen Obârșanu.