În urmă cu o zi, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au creștinat fiul.

În cinstea micuțului Iair, a fost organizată o petrecere de-a dreptul fastuoasă, la care au participat nume sonore din muzică. Printre invitați s-a numărat Andra, Tzancă Uraganu, dar și Culiță Sterp și Daniela Iliescu. 

Culiță Sterp și partenera sa de viață au ieșit în evidență la botez

Evenimentul a avut loc în Cluj, iar colegii de breaslă ai Vlăduței Lupău nu aveau cum să lipsească de la un moment așa de important.

Nu doar ipostazele tandre în care s-au afișat au atras atenția internauților, ci și ținutele celor doi. Daniela Iliescu a optat pentru o rochie neagră, cu pietre în partea de sus, crăpată pe picior. Ținuta a fost completată de o pereche de cercei în aceeași nuanță cu pietrele, de pantofii accesorizați cu câte o fundiță, dar și de geanta neagră.

( CITEȘTE ȘI: Culiță Sterp și Daniela se pregătesc de nuntă! Artistul a probat deja costumul și este gata de marele eveniment. FOTO )

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Culiță Sterp (@culita.sterp)

Nici Culiță Sterp nu s-a lăsat mai prejos. Artistul a ales un costum închis la culoare și o pereche de pantofi în aceeași nuanță. Nu doar ținutele celor doi au atras atenția, ci și fericirea care se citea pe chipurile lor.

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, iar fanii i-au felicitat pentru familia frumoasă și unită, mai ales că artistul a postat un mesaj cel puțin emoționant, în care își exprimă dragostea pentru cea care i-a dăruit un fiu. La fel ca restul invitaților, și cei doi i-au urat viață lungă și fericită micuțului Iair.

„Iubirea schimbă tot. Te iubesc, frumoasa mea, din toată inima! Să vă trăiască regele Iair, Vlăduța Lupău și Adi Rus”, a scris Culiță Sterp, în dreptul imaginii distribuite pe Instagram.