Prințul William al Marii Britanii și soția sa, Kate, au marcat aniversarea celor șase ani ai fiului lor cel mic, Prințul Louis, prin publicarea unei fotografii noi și adresând mulțumiri pentru urările primite. Fotografia, realizată de Kate în Windsor, unde familia regală locuiește, a fost distribuită pe rețelele sociale, având alături un mesaj de apreciere pentru urările venite din partea publicului. „La mulți ani cu ocazia împlinirii a 6 ani, Prinț Louis! Vă mulțumim pentru toate urările frumoase de astăzi,” a postat Palatul Kensington pe platforma X.

Prințul Louis este cel mai tânăr dintre cei trei copii ai cuplului regal, avându-i ca frați mai mari pe Prințul George, în vârstă de 10 ani și pe Prințesa Charlotte, care va împlini 9 ani luna viitoare. Tradiția publicării de fotografii la astfel de ocazii este una bine-înființată în familia regală, Kate, o entuziastă a fotografiei, contribuind adesea cu astfel de momente intime din viața familiei lor.

În altă ordine de idei, Palatul Kensington a fost implicat recent într-un incident legat de retragerea unei fotografii editate publicate cu ocazia Zilei Mamei, greșeală pentru care Kate și-a exprimat scuzele publice. Această situație a precedat anunțul privind starea de sănătate a Ducesei de Cambridge, care urmează tratament de chimioterapie după diagnoza de cancer primită în urma unei intervenții chirurgicale. În acest context, Prințul William a fost prezent la angajamentele publice fără soția sa, care își va relua aparițiile publice doar după avizul echipei sale medicale.