Urmează nuntă mare în familia lui Culiță Sterp. Sora artistului se căsătorește

Mai este doar o săptămână până când o nuntă mare va avea loc în familia lui Culiță Sterp. Geta, sora artistului, se va căsători luna viitoare, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Totul a fost deja pus la punct, doar Culiță Sterp a rămas fără haine de nuntă. Așa că a trebuit să rezolve imediat problema și a mers la probat de costume.

În data de 2 octombrie Geta Sterp și Sebastian Crăciunescu își vor uni destinele în mod oficial. După o relație de patru ani, cei doi fac pasul cel mare și se vor căsători. Nunta acestora se anunță una grandioasă și este așteptată cu nerăbdare de toată familia. Cununia civilă va fi organizată în localitatea de unde este Sebastian. Iar nunta în sine va fi în satul socrilor mici. Totul a fost deja pregătit numai Culiță și Iancu Sterp au rămas în urmă.

Cei doi frați vor să arate impecabil la nunta Getei așa că pe ultima sută de metri s-au grăbit să își aleagă ținuta. Cei doi au mers să probeze mai multe costume, iar întreaga operațiune a fost supervizată de Daniela. În cele din urmă, Culiță Sterp a găsit varianta câștigătoare. Va merge pe stilul clasic, un costum negru.

Culiță Sterp și Daniela se pregătesc de nuntă! Artistul a probat deja costumul și este gata de marele eveniment. FOTO
Instagram

Mama Geta a făcut planul de nuntă

Nunta Getei și a lui Sebastian este așteptată cu nerăbdare. Mama tinerei a făcut tot planul de atac și a organizat totul în cel mai mic detaliu. Mama Geta spune că se anunță o nuntă mare, cu alai și petrecere până dimineață.

„Fata și-a cumpărat rochia de mireasă. Am vorbit aici undeva să facem prăjituri. Ca face și Denisa a lui Iancu prăjituri că face prăjituri foarte bune cu mama ei. Noi nu o să avem timp să facem prăjituri. Aici în sat obiceiul e să vină oamenii să vadă mireasa. Vine cine vrea și atunci trebuie să îi servești cu o prăjitură, un pahar de țuică, cu o apă, fiecare ce dorește. Vin și cei care nu sunt invitați, oameni care vor să vadă mirii.

Acum sperăm să fie alai mare de nuntă că suntem în sate învecinate. O să vină mirele după mireasă cu nănași cu tot. O să ia mireasa, o să o ducă în sat la mire să se cunune la primărie. Apoi o să coboare la noi în sat să se cunune la biserică și de aici avem masa la vreo 30 de kilometri. O să fie numai o muzică și o nuntă pe toată valea aici la noi.”, a declarat mama Geta.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.