Nadine este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră.

Deși nu mai locuiește de ceva vreme în România, și ea a resimțit problema consumului de curent. Deși Nadine și-a plătit banii pe care îi datora, vedeta nu înțelegea ce anume i se cere. 

Vedeta locuiește în Franța, iar în comunitatea din care face parte luminile sunt stinse pe timp de noapte. Vedeta a primit însă o scrisoare prin care i se spunea că a consumat prea mult curent. În acel moment a ignorat-o, din cauza faptului că ea își plătise factura pe care o primise.

Nadine: ,,Mi s-a spus că am consumat foarte mult curent electric în august. Este adevărat!”

În cadrul unei emisiuni, aceasta a povestit cum s-a întâmplat tot. Iată motivul pentru care i s-a cerut să consume mai puțin curent.

Colaj Substantial

„În comunitatea noastră se sting luminile noaptea. Am primit o notă, o scrisoare, în care mi s-a spus că am consumat foarte mult curent electric în august. Este adevărat! Am primit și noi această scrisoare în august, pe care am ignorat-o. În ce sens am ignorat-o? Pentru că nu înțelegeam ce vor de la mine. Am consumat pentru că astea mi-au fost nevoile de consum”, a mărturisit vedeta, potrivit antenastars.ro.

„Altfel, mă mut în pădure să fac un foc de lemne sau stau la umbra copacilor să mă răcoresc, nu? Pentru că sunt un cetățean modern al acestui secol și pot să beneficiez, nu? Dacă am bani de căldură, de aer condiționat, dar mă rog.

Sursa foto: Social media

CITEȘTE ȘI – Încă o vedetă din showbiz părăsește România! A ales să se mute tocmai în Franța, alături de copilul său

Acum, în septembrie, mi-au mai trimis o scrisoare și mi-au spus că, deși am scăzut cu 23% (n.r.: consumul la energie) și mi-au spus o poezie, că facem parte dintr-o societate și încercăm să trecem prin acest „hop” european și că îmi dau niște ore unde prețul este mai bun, în primul rând.

Da, mă înjurajează să mă duc în orele acelea, dar totodată și dacă fac în orele acelea, nu știu cu ce ajut eu la acest plan comun”, a mai adăugat ea, pentru sursa citată mai sus.