Nadine a fost dintotdeauna o femeie puternică, deși a trecut și prin momente mai puțin plăcute. De câte ori a căzut, de atâtea ori s-a ridicat. De curând, vedeta a făcut o schimbare, de-a dreptul, interesantă în viața sa. Aceasta s-a mutat împreună cu familia în Franța, la marginea unei păduri. Orașul cel mai apropiat se află la circa 10 minute de mers cu autoturismul.

Nadine simte că s-a resuscitat

Nadine este, cu siguranță, una dintre cele mai ambițioase și „bătăioase” vedete din țara noastră. Este extrem de entuziasmată de decizia pe care a ales să o ia. Este fericită cu noua viață pe care o are și mai este fericită cu noile obiceiuri zilnice, spunând că satisfacția unui nou capitol din viață este, de-a dreptul, imensă.

Încă o vedetă din showbiz părăsește România! A ales să se mute tocmai în Franța, alături de copilul său
Playtech

De ce a decis să se mute din România?

Nadine a surprins publicul cu iubirea sa față de lucrurile noi, poate, la început, dificile, însă palpitante. Aceasta a declarat că și-a dorit din tot sufletul să se mute pentru un an în Franța alături de soț și copil. Zis și făcut. Deși niciunul dintre membrii familiei nu sunt familiarizați cu limba franceză, aceștia sunt dispuși să se înscrie la diferite cursuri. Motivul suprem pentru care aceasta și-a dorit să se mute în Franța a fost acela că nu își închipuie să-și trăiască viața într-un mod liniar. Mai mult, Nadine a mărturisit că și-a propus să trăiască, pentru o perioadă de timp limitată, într-un loc nou odată la câțiva ani.

Nadine a părăsit România cu atâta ușurință. Iubirea sa față de cunoaștere, a „împins-o” să vadă lumea și cu alți ochi. Astfel, această decizie nu i-a ridicat absolut deloc probleme. Fosta prezentatoare TV trăiește într-un loc idilic. Pe proprietatea acestuia, se află multe animale care îi oferă companie, mai ales, copilului său.

„M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. De când mă trezesc și până mă culc cântă tot soiul de păsărele, în rest liniște. […] Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi și sub umbrela căruia intră toate celelalte este spaima de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transmit asta și familiei mele. […]

Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le-au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului. Vreau să ating ziduri, vreau să percep nuanțe, pe scurt, vreau să explorez lumea”, a mărturisit Nadine e blogul său.