Weekend-ul trecut, Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere ca la carete pentru fetița ei.

Micuța Sofia a împlinit șase ani și a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Evenimentul a avut loc pe marginea lacului Snagov, iar printre invitați s-a numărat și Gabi Bădălău. Cum se înțelege afaceristul cu micuța Sofia?

Așa cum era normal, Sofia a fost vedeta evenimentului și s-a bucurat de atenția tuturor. Petrecerea a avut de toate: preparate delicioase,dulciuri, magicieni, tobogane gonflabile, plimbări cu vaporașul, nimic nu a lipsit. Mai mult, micuța a primit o mulțime de cadouri și toate dorințele i-au fost îndeplinite.

Marele absent de la petrecerea Sofiei a fost chiar Victor Slav. Din cauza unor probleme personale acesta nu a putut participa, însă s-a revanșat. De la petrecere însă nu a lipsit Gabi Bădălu. Afaceristul a semnat prezența și a adus cadouri.

„Da, am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici. Acum, cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa.

I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are. Nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

(CITEȘTE ȘI: Petrecere cu fast pentru ziua fetiței Biancăi Drăgușanu! Blondina a apărut însoțită de Gabi Bădălău la eveniment)

Cum se înțelege fiica Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău! Afaceristul a fost prezent la ziua de naștere a micuței
Instagram

Gabi Bădălău, invitat la petrecere

Spre surprinderea multora, Gabi Bădălău s-a numărat printre cei care au venit să îi spună „La mulți ani!” micuței Sofia. Se pare că fetița deja l-a cunoscut și cei doi se înțeleg cât se poate de bine. Bianca Drăgușanu a declarat că fetița ei și Gabi Bădălău sunt prieteni. Mai mult, cei doi vorbesc adesea la telefon și sunt destul de apropiați.

„Sofia se înțelege cu el foarte bine. Oricum Sofia a ignorat pe toată lumea. Adulții au fost ignorați. Ea a fost cu copiii, pe tobogane, vată pe băț, magicieni, dulciuri, n-a interesat-o restul. Chiar sunt prieteni. Se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.