Astăzi a fost petrecere mare în familia Biancăi Drăgușanu. Sofia, fetița vedetei, și-a aniversat ziua de naștere. Micuța a împlinit șase ani și a avut parte de o petrecere ca la carte. A fost răsfățata zilei, iar surprizele și cadourile au curs pentru ea. Bianca Drăgușanu a avut grijă ca totul să fie perfect și fetița ei să se simtă cât mai bine.

Pregătirile pentru ziua Sofiei au început încă de dimineață. Bianca Drăgușanu și fetița ei s-au machiat, s-au coafat și au ales ținutele pentru marele eveniment. Mai apoi s-au îndreptat spre locul unde a avut loc petrecere. Tot evenimentul s-a ținut în aer liber, iar la ziua Sofiei au ajuns o mulțime de invitați. Printre cei care au făcut prezența la eveniment s-a numărat, spre surprinderea multora, și Gabi Bădălău.

Toți invitații s-au distrat pe cinste, iar Sofia a avut parte de multe surprize. Petrecerea a avut de toate: preparate delicioase,dulciuri, magicieni, tobogane gonflabile, plimbări cu vaporașul, nimic nu a lipsit. Mai mult, micuța Sofia a primit o mulțime de cadouri și toate dorințele i-au fost îndeplinite. Bianca Drăgușanu a avut grijă ca totul să iasă așa cum și-a dorit cea mică.

Petrecere cu fast pentru ziua fetiței Biancăi Drăgușanu! Blondina a apărut însoțită de Gabi Bădălău la eveniment Instagram

Bianca Drăgușanu, o mămică darnică

Pentru moment, Bianca Drăgușanu încearcă să îi îndeplinească toate poftele micuței Sofia. Vrea să îi ofere o copilărie perfectă și să nu îi lipsească nimic. Însă, atunci când fetița va crește mai mare, blondina are de gând să schimbe foaia. Își dorește că fiica ei să învețe să fie independentă și să își câștige singură banii, așa că nu o va ține mereu în puf.

„Sofia este o fată care va munci pentru tot ceea ce va avea. Exact cum am făcut și eu. Va trebui să se conformeze situației. Să fie o luptătoare, să fie ambițioasă ca mama ei. Nu îi va fi greu pentru că îmi seamănă.

Bineînțeles, însă, că eu acum muncesc pentru ca ea să aibă o copilărie mai ușoară și mai frumoasă decât a mea. Dar pe viitor va trebui să muncească mult pentru dorințele ei. Și sunt convinsă că va înțelege asta de la mine, doar suntem cele mai bune prietene.”, declara Bianca Drăgușanu.