Otilia are mereu apariții impecabile, din cap până în picioare. Artista apelează la sfatul specialistului, dar recunoaște că a deprins și ea unele veleități care o ajută. Vedeta pune foarte mult preț pe imaginea sa și îi place să arate ca scoasă din cutie.

Otilia atrage tpate privirile acolo unde își face apariția. Artista are un trup de invidiat pe care și-l pune în valoare cu cele mai frumoase piese vestimentare și nu numai. Fosta concurentă de la „Survivor” aproape că nu gafează niciodată și știe prea bine ce stil i se potrivește.

Pe lângă ținutele impecabile, Otilia are o colecție impresionantă de accesorii la care unele femei abia îndrăznesc să viseze. Vedeta știe foarte bine că o geantă sau o pereche de pantofi pot scoate orice ținută din anonimat. Nu de puține ori, aceasta a ales să pluseze cu o geantă de mii de euro sau cu pantofi de brand, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

Otilia are foarte mare grijă de finanțele sale

Deși este mai mereu văzută cu piese scumpe la purtător, artista recunoaște că nu este deloc mână spartă. Otilia își calculează foarte bine banii și nu aruncă sumele colosale în stânga și-n dreapta. Majoritatea pieselor scumpe, în special gențile, le-a primit de la foștii ei prieteni sau logodnici.

Otilia s-a iubit mult timp cu partenerul său, însă anul acesta au decis să se despartă. Imediat după ce s-a întors din Republica Dominicană, artista a ajuns la concluzia că drumurile separate sunt cea mai bună variantă. Cei doi se înțelegeau de minune, dar se pare că religia le-a creat probleme. Iubitul artistei era musulman, iar Otilia nu avea de gând să se convertească.

Acum, vedeta profită de perioada de burlăcie la maxim. Otilia este din ce în ce mai prezentă la evenimentele mondene și socializează cu toată lumea.

@video.clipuri1 #otiliabilionera #fy #2022 #videoclipuri1 #foryou #bucuresti ♬ original sound – videoclipuri1